korg pa 600 Qt şoke edecek

• Konbuyu başlatan gecer66
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 28
  • Görünümler : 7K
Cevap: korg pa 600 Qt şoke edecek

Yakında yepyeni bir efsane ile Korg Pa 900 ile ortalığı 7.5 şiddetinde sarsacak bence yeni ses işlemcisi ve diğer devrim yaratacak özellikler bu klavyede olacak

e desenize cep telefonlarına döndü bu iş..mağazadan alıp eve götürürken arkadan bir üst modeli koyulacak vitrinlere yaw bizle dalgamı geçiyolar..

Evet pa900 de gelecek pa serisi bitecek bence...

Pa1000 çıkmadan pa serisi bitmeeezz :):):):9

sanırım bu pa600 bugün satılmaya başladı ama şoke falan olan yok galiba,bu ne biçimsatış politikası bu perhiz bu ne lahana bu ne biçim cihaz tanıtmak ben anlam veremedim,anlam veren varsa yazsın,çok merak ediyordum bu cihazı ama kimsenin umursadığı falan yok galiba korg pa 600 ü yoksa herkez aldıda benimmi haberim yok,acaba satış patlaması falan yaptımı ?

Hafta sonu videodan geçilmez burası. Beklemek lazım

sanırım bu pa600 bugün satılmaya başladı ama şoke falan olan yok galiba,bu ne biçimsatış politikası bu perhiz bu ne lahana bu ne biçim cihaz tanıtmak ben anlam veremedim,anlam veren varsa yazsın,çok merak ediyordum bu cihazı ama kimsenin umursadığı falan yok galiba korg pa 600 ü yoksa herkez aldıda benimmi haberim yok,acaba satış patlaması falan yaptımı ?

hocam bu orgu alan çok olacak,bunu orgun özelliklerine bakarak düşünülmeden alınıcak kapasiteye sahip olmasından dolayı diyorum,çünkü özellikleri çok güzel,zamanla göreceğiz,tuttumu tutmadımı denilmesine gerek yok,piyasada aşırı tutulacağı kesin,hele birde sezon açılsın,hatta bu sezonda çoğu kere düğünde barda diskoda çoğu mekanlarda görebilirsiniz,yani bu sezonda bile yerini çabuk alacak bi org serisi bu org,bunlar benim kendi düşüncelerim
pa600 devir açmaya bugünden itibaren başladı diyelim hayırlısı olsun,kendimi toparlarsam bende almayı düşünüyorum, :)

hocam bu orgu alan çok olacak,bunu orgun özelliklerine bakarak düşünülmeden alınıcak kapasiteye sahip olmasından dolayı diyorum,çünkü özellikleri çok güzel,zamanla göreceğiz,tuttumu tutmadımı denilmesine gerek yok,piyasada aşırı tutulacağı kesin,hele birde sezon açılsın,hatta bu sezonda çoğu kere düğünde barda diskoda çoğu mekanlarda görebilirsiniz,yani bu sezonda bile yerini çabuk alacak bi org serisi bu org,bunlar benim kendi düşüncelerim
pa600 devir açmaya bugünden itibaren başladı diyelim hayırlısı olsun,kendimi toparlarsam bende almayı düşünüyorum, :)

Zafercim benimde gönlüm bu cihazdan yana ne yalan söyleyeyim parasından dolayı çünki ben şahsım adına söylüyorum gerek yok 6 -7 bin liralık cihazlara ve zaten onlarıda almaya gücüm şu an yetmez yetsede almam zaten,batı demolarını dinleyince iyi kötü soundu belli oluyor zaten ama baktım siteye ne demo ne başka bişey hah dedim aleti alan yok satan yok galiba,bide korg pa 800 sıfırı düşmüş yazmış arkadaşlar eğer öyle olursa tadından yenmez 800 olursa benim gibi bi adama yeterde oğluma bile mirası kalır,bakalım hayırlısı.

OkAN ABİ AYNEN ÖYLE CİHAZ PİYASAYA ÇIKMADAN TUTULDU ÇALIŞTIĞIM BAYIDE 9TANE PA600 SİPARİŞI VERMİŞTİK 1GÜNDE 6 CİHAZ GİTTİ SİZ DÜŞÜNÜN GERİSİNİ