Korg pa 600 ?---yamaha a 2000 plus ?

Cevap: Korg pa 600 ?---yamaha a 2000 plus ?

millet a2000 alırken piyasada pa800 vardı zaten pa600 de pa800 den iyi olmayacağına göre mantıken a2000 alınabilir emo usb şart tabi

dostum bu a 2000 tuşları or 700 gibi mi yoksa daha mı iyi eğer or 700 gibiyse hiç karı çekilmez yahu ayrıca sen sx 3000 kullandın sx 3000 canlı hiç dinlemedim... ama demolardan izledim sesle ve sound harika geliyor... eğer ilerde almaya karar verirsem seni rahatsız edeceğim bazı konularda

dun bir arkadas pa800 le pa600 arasındaki farkkı gösteren bir video yayınlamıstı bence pa600 de daha guzel cıkıyordu ses adam pa800 le kıyaslarken pa600 bence yamaha a2000 binle kıyaslaman dogru olmaz bu benim fikrim tabiki

pa600 çok abartıldı.. ben hiç bi markanın fanatiği değilim, çünki para verip verdiğim para kadarda verim almak isterim satın aldığım cihazdan.. pa800 satıp 3x aldım ve beklediğim gibi bi alet olmadı zararına satıp a2000 e geçtim ve emo usb deki sesleri kulağıma göre editleyip yola devam ettim, zevk meselesi tabiki, eğer farklı bi saund arıyorsan kesinlikle a2000 al.. benim aradığım 3-4 ses eksik a2000 de, diğer her türlü konuda a2000 başı çekiyor bana göre.

pa800 benim şimdiye kadar kullanmış olduğum en çok verim aldığım aletti, a2000 de pa800 den saund olarak kesinlikle daha iyi , pa800 ün en sevdiğim yanı crosları vurunca inletirdi düğün pistini :) pa600 de o potansiyeli göremedim( canlı dinleme fırsatım oldu)

Pa 600 türkiyede olmayan bu gidişle de gelmeyecek bir org. Olmayan. bir org yerine olan bilinen org al. Bende başta pa600 alabilirim diye düşünüyordum. Artık almamayı düşünüyorum ya bu org ülkemize gelmeyecek ya da eğer gelirse bence 3000 tl den aşağı olmaz (dışarda 1000 eur civarı. olmasına rağmen) korg tok satıcıdır. Millet korg pahalı almam almam der ama pa600 5000 tl bile olsun ne olduğuna bakmaz alir. korg ta bunu bildiği için fiyatını ucuzlatmaz. Ortalıkta onlarca yıllık haşatı çıkmış boyanmış tamircilerin çok iyi bildiği pa 80 ler hala 2000-25000 tl. Ben düne kadar korg korg diyordum ama açıkçası bu karın ağrısı gelemeyecek olan pa600 ü ve fiyatından dolayı korgtan soğudum. Artık bie orga çok paralar vermek istemiyorum. ŞU anda kafsmda 2. El yamaha var :)

herkes bişiler diyo :)) arkadaşlar pa600 , pa800 den iyi olamaz bu 1 ...

olsaydı adı pa900 olurdu bu 2 ...

a2000 pa800 le kıyaslandığına göre . yani 3 aşşa 5 yukarı aynı klasmanda olduklarına göre .

pa600 le a2000 i kıyaslamassın bu 3.. bi kaç gömlek yukarda kalır a2000..

a2000 de emo desteği var bu 4 .

korg un EN BABASINI ALIRSIN ..(bende PA3x den a2000 emo ya geçtim) 2 ay sonra pitchbend tırtlar .. bu 5 ..

yarın bir gün düğüne derneğe gidersin . her cihazda Korg u kullanamazsın(800 2x ve 3x) 6

alırsın sırtına hamallıını yaparsın .. ! 7

piyasada bir sürü SET OLUR ... ama hepsi YALAN OLUR !!! 8

haa şuda var . ben korg un bütün serilerini kullandım pa50 den üstünü. en iyi verim aldığım. böle çantasından çıkarınca milleti delirttiğim bi pa800 dü . oda nasıldı ..

6 ay boyunca setle uğraştım .o setden bikaç ritim burdan bikaç ses bikaç kendi yaptığım ritim ses felan .. bu kadar emeğin sonunda istediğim kıvama geldi .. sonra 2x 3x falan iice soğudum hepsinden ..

samimi yorumlarınızı yazın demişsin yazdım . benim görüşüm bu ..

Son tavsiyem .. Ne alırsan al USB li set kullan kıy paraya yoksa tırt . !

saygılar sevgiler ...

dun bir arkadas pa800 le pa600 arasındaki farkkı gösteren bir video yayınlamıstı bence pa600 de daha guzel cıkıyordu ses adam pa800 le kıyaslarken pa600 bence yamaha a2000 binle kıyaslaman dogru olmaz bu benim fikrim tabiki

evet haklısın pa600 pa800 den daha iyidir ve ikiside a2000 den çok çok üstün orglardır bencede :D

PİYANİST ŞANTÖR hocam
bursa da kim getirir bu aleti bilginiz varmı, burç pasajı içinde korg bayii vardı duruyormu hala ? ben üç yıldır inegölde ikamet ediyorum koptum biraz bursadan.

PİYANİST ŞANTÖR hocam
bursa da kim getirir bu aleti bilginiz varmı, burç pasajı içinde korg bayii vardı duruyormu hala ? ben üç yıldır inegölde ikamet ediyorum koptum biraz bursadan.

Bildiklerim
SMS muzik
hedef Muzik
Seyfi elektronik

şu anda resmi korg bayisi sms müzik arkadaşlar eskiden burç pasajında mehmet abi vardı sms müzik recep abiye devretti alet çıktığı zaman demo alet gönderirler bir tane.

teşekkür ederim sevgili hemşerilerim.
bu aletle ilgili onlarca konu açıldı ve her seferinde ilk mesajlar aleti canlı görmedik yorum yapamayız derken ilerleyen mesajlar yine o daha iyi, bu daha kaliteli falan filana dönüyor. bende seco 35 arkadaşımızın açtığı ilk türk deneme videosu konusuna şunları yazdım.

''bütün yorumları okudum ama herkesin yorumunda bu aleti pa800 le kıyaslama var, hiç kimse benim edindiğim izlenimden bahsetmemiş.
eski rolandcı ve yeni yamahacı biri olarak hiç korg kullanmadım çünkü korgun tüm modellerinde benim kulağıma gelen gümbür gümbür davul darbuka, akor basmaya bile gerek yok ayrıca batılardan bahsedersek 10 yıl önce is40 da duyduğum 8 beat bu sene alınan pa800 de aynı idi. ama bu aletin birçok videosunu izledim ve farklı olduğunu gördüm. farklı derken batıları roland gibi soft, davul darbukaları da yamaha gibi abartısız, yani demek istediğim aslında bu alet korg gürültüsüne alışkın sadık korgçuları memnun etmeyecek ama yamahacı ve rolandcılar rahatlıkla adapte olabilir o yüzden bende bu aleti alıcam.
saygılar...''
inşallah düşündüğüm gibidir, artık sms müziğe uğrayıp görücez bakalım, yoksa a 2000 'i kampanyalı fiyatından bulabilirmiyiz acaba?