Korg Pa50 ve Korg i30 arasında ki fark ?

• Konbuyu başlatan hiko
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 16K

hiko

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
G800
arkadaşlar bu iki org arasındaki farklar nelerdir ?
Hangisi yenidir, hangisi nedir ?
bilgilendirirseniz sevinirim.
Hangisine ek birşeyler yapabiliyoruz veya yapamıyoruz ?

Not: Düğün sistemi için istemiyorum, Grup için, düşünüyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Korg Pa50 ve Korg i30 arasında ki fark ?

Hiç anlayan yok mu ? yahu insaf, biraz yardımcı olun borç para istemedim, iki kelam birşey yazın şuraya bir zahmet rica ediyorum.

iki aletede sample ses yüklenmiyor fakat i30 her yönden malzeme kalitesi klavye sound birçok teknik özellik açısından ezici bir üstünlüğe sahiptir ikiside cevo set ritimlerini ve diğer kullanıcılar tarafından oluşturulan set ritimleri kullanırlar

iki aletede sample ses yüklenmiyor fakat i30 her yönden malzeme kalitesi klavye sound birçok teknik özellik açısından ezici bir üstünlüğe sahiptir ikiside cevo set ritimlerini ve diğer kullanıcılar tarafından oluşturulan set ritimleri kullanırlar

Değerli vaktini ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim. Bahsetmiş olduğun kıyaslama fikirlerimi baya bir yola koydu.

Başka görüş bildirmek isteyen yok mu acaba ?

bende 2000 yılından 2008 yılına kadar i30 kullandım sıfır almıştım bu zaman zarf içinde orgta 1 kere bile sorun çıkmadı.ben üstüne üstlük açık alanda kullandım malzeme olarak kalitelidir i30 ama üstünde hoparlöe olmaması kötü 8 yıl boyunca kullaklıkla çalışmak zorunda kaldım.hani derler ya i30 batı alet ama işlendikten sonra çok güzel şeyler yapabilirisin
pa50 ye gelince hiç kullanmadım ama netten ve pa serisinin getirlerine bakacak olursak i 30 dan sonra çıkmış olması lazımm bana göre herşeyden önemlisi hoparlör var üstünde birde pa50 diiğer serilerinin bazı ritimlerini okuyor yani pa60 pa55 pa80kartsız ritimleri okuyormuş bunu biliyorum fiyat olarak aslında bir birlerine yakın aletler değil şu an i30 temiz 750 900 arası bulursun pa50 1000-1300 arası bulursun hangisi kadana yatarsa bak işte benim seninle paylaşabilecekelrim bunlar umarım yardımcı olmuşumdurr

Teşekkür ederim, Hoperlorsüz olması benim açımdan daha iyi, sonuçta sahilde çalacak halimiz yok =) Stüdyoda kullanacağım bir kaç konser ve belki bir kaç küçük organizasyon, Batı olması işime daha çok yarıyor, Pop Rock tarzı daha çok hoşuma gidiyor, i30 da karar kıldım %80 i30 diyor şuan hem daha uygun olmasıda çekici geliyor, Teşekkürler

bence sen madem gurup işi yapıcan sinti alet düşünmen daha mantıklı.

kardeşim sahsen ben pa80 dahil hepsini kullandım ede kullanıyorum arada birde arkadaşlarla stüdyoda zevk için kayda giriyoruz ve şu anda i30 kullanıyorum her aletin kendine göre özellikleri vardır demiyorum ki pa80 i30 dan daha iyidir i30 taş gibi klavye olarak işçilik oalrak vs... ancak pa80 sample ses yüklenebildiği için daha doyurucu nitelikte ancak pa50 pek hoş bir alet değildir. neticede pa55 olsa belki ancak yinede ne olrsa olsun korg i30 grup için tatminkar bir aletttir ve kesinlikle yolda bırakmaz. yada i3 derim i30 daha yenidir 1998 yılında çıktı....... umarım yardımcı olmuştur.

bu arada hoparlör olayına fazla takılmanıza gerek yok ben evde kullanıyrum logıtech 5+1 aldım çokda pahalı olmayan bir ürün şu anda pa80 den daha iyi ses alıyorum dediğim gibi bu aletlerin hepsini kullandım ancak demiyorum i30 en iyisi ancak pa80den sonra pa55 sonrada i30 derim bu arada i30 yada herhangi hoparlörsüz orglara kesinlikle minton sunyy vs.. vasıfsız hoparlör bağlamayın idare bile etmiyor çok kötü iyi bir marka alın 5+1 yerine ucuz olsun diye gerekirse 2+1 alın ancak marka olsun en azından az ama tatlı bir ses alacaksınızdır. Bu arada creativeyide tavsiye etmem logitech ya da altec sound