Nihayet A2000 satın alabildim :)

• Konbuyu başlatan kuvayi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 71
  • Görünümler : 10K
Cevap: Nihayet A2000 satın alabildim :)

teşekkür ederim hakan_erz :)
İnşaallah en kısa zamanda paylaşırım

teşekkür ederim irfanca :)
Benim ihtiyaçlarım için yeterli bir model...

Cok sevindim. Yeni orgunuz hayirli olsun. Sanirim birlikte ogrenecegiz, ben de acemisiyim :)

teşekkür ederim mehmetuğur :)
Evet öğrenmenin sonu yok :)

Dostum A2000 hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. Sende org aldın artık bir tek ben kaldım yaa :) banada bir yol göstersende ben bir alet alsam. or700 iel sx3000 arasında gidip geliyorum ama şimdi A2000 ni görünce or700'zü sildim ya sx3000 yada A2000 alacağım son kararımı henüz vermedim bu gidişle seneye kaldı bizim org :) hayırlısı olsun artık yeni yılda yeni bir org alırız A2000 nasıl mesela zurna ve elektro bağlama sesleri varmı halay ritimleri nasıl ? biraz bilgilenridirsen iyi olur bide fiyatı tam olarak kaç lira yada kaç euro ?

Hayırlı olsun abicim. Bende amatör olarak evde kullanıyorum. Bende GW 8 var. Kısmet olursa bende a2000 le değiştirmek istiyorum. bence güzel bi seçim yapmışsın. Heyecanla düşüncelerini bekliyorum. Tekrar hayırlı olsun, güle güle kullan...

teşekkür ederim murti42 :)
Cihazı çözeceğiz bakalım zamanla :)
Üstadlar varken bana düşmez bu cihazı tanıtmak aslında...

ancak ilk izlenimlerim olumlu.Sadece Türk slow dance ritm konusunda paket içerikleri zayıf gibi. Sadece Salim ve Batuh arkadaşlarımızın ekstra olarak yaptıkları paket içerisinde 1 tane nostalji slow görebildim. Zamanla eksiklikler giderilecektir tabiiki. Ama bana ev ortamında sound ve kullanım pratikliği açısından yeterli olacak. Henüz batı stylerının tamamını inceleme zamanım olmadı tabiiki bu arada.

Sevgiler,

yeni set çok zaman almaz sanırım. bu arada memnun oldum abicim.

hayırlı olsun..

slow rtimler kendi üzerinde yüklü değilmi. olması gerekiyo. vahde tarzı falan vardır abicim. bide bu alette kaç sesi birleştirebiliyoruz. 2 mi 4 mü. merak ediyorum.. saygılar...