Or 700 v2 plus ne olacak!

• Konbuyu başlatan cendix
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Or 700 v2 plus ne olacak!

Benım v2 plus kullandıgım donemde okadar cok rıtım vardıkı yerlerını karıstırıyodum bu saatten rıtım degıl ses bekleyın v2plus rıtıme doydu artık

arkadaşlar or700 v2 plus 6/8 bu videodaki ritim olan varmı

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fT5dxRagljM]hüseyin yıldırım zaralı - YouTube[/ame]

ben ritm yazmadan hiç bir orgu programa çıkarmazdım kendim yazardım bütün ritmleri ama or700 aldım hiçbirşey yazmadan program yaptım bence üstündeki ritmler doyurucu sadece 2/4lük benim tarzıma uymadı ben yazdım onun haricinde hiçbirşey yazmadım yeterli bence

yamaha 2000 bini dinlemedim ama onunda seslerinin cok guzel olacagini sanmıyorum cunku aynı firma aynı tarz uretim ve ayni cip takılıyor diye duydum hal boyle olunca nasıl iyi birsey cıkar ortaya onuda dusunmek lazım benim merak ettim 2 unsur midilerin seslerini edit yaparken harika ses cıkıyor ama ritimle calarken o sesle hic alakası olmayan ses cıkıyor bu beni dusunduruyor

yamaha 2000 bini dinlemedim ama onunda seslerinin cok guzel olacagini sanmıyorum cunku aynı firma aynı tarz uretim ve ayni cip takılıyor diye duydum hal boyle olunca nasıl iyi birsey cıkar ortaya onuda dusunmek lazım benim merak ettim 2 unsur midilerin seslerini edit yaparken harika ses cıkıyor ama ritimle calarken o sesle hic alakası olmayan ses cıkıyor bu beni dusunduruyor

midi cubase'de aç, parameteelre bak, daha sonra aynı parametreleri ritimlerine uygula.

bu arada ses kalitesinin çiple filan ilgisi yok. Anlamlandırmadığın teknik konular var. ama yamahada hiç birşey korgtaki gibi salla parti olmuyor.

insanlar bir süre sonra kötüye iyi iyiye de kötü demeye başlıyor.

Araştırmalarına derinlemesine gir derim.

Yüzeysel hiç bir şey anlaşılmaz, sadece bu şekilde askıda kalan cümleler kurulur ve hiç bir adım ileriye gidilemez.

midi cubase'de aç, parameteelre bak, daha sonra aynı parametreleri ritimlerine uygula.

bu arada ses kalitesinin çiple filan ilgisi yok. Anlamlandırmadığın teknik konular var. ama yamahada hiç birşey korgtaki gibi salla parti olmuyor.

insanlar bir süre sonra kötüye iyi iyiye de kötü demeye başlıyor.

Araştırmalarına derinlemesine gir derim.

Yüzeysel hiç bir şey anlaşılmaz, sadece bu şekilde askıda kalan cümleler kurulur ve hiç bir adım ileriye gidilemez.

dr salim ustadım siz su sistemi video ile anlatsanız bizde uygulasak cok daha iyi olur bircok insan benim gibi aleti tanimiyor sizden ricam videolu bir anlatım yapsanız bizlere sunsanız cok memnun oluruz simdiden tskler

Ben tav oldum ya konuyu açan nerede arkadaş ?

açmış kaçmış ortalığı birbirine katmış.. vay anam vay !

Bir Aleti kötülemeden de yardım istenebilir.Midi olarak sesler hoşunuza gidiyorsa demek ki Panel üzerindeki sesler de o kıvama gelebilirmiş.Çünkü üstündeki parametreler de sonuç olarak Midi tabanlı.Eğer aksi olsaydı Midi şarkıda da kullanılamazdı.
Bir aletin veya Midi implementasyonunun acemisi olmak ayıp değildir ama bu bilgiye sahip olmadan boş yere bir aleti her fırsatta körü körüne yerden yere vurmak ayıptır.
Umarım bundan sonraki yorumlarda biraz daha kişilerin emeklerine daha saygılı olunur ve eleştirilerin bile kabul edilir yanı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...