or700 plus ritim ve reg yeni buyrun

• Konbuyu başlatan mehmet01
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 3K
Cevap: or700 plus ritim ve reg yeni buyrun

valla serkan kardeş normalde bana cok tatlı geliyor ses 5+1 de de denedım kendı uzerındede bır skıntımı oldu acaba tekrar paylasm ben cok begenıyorum ama sen begenmemıste olabılırsın tabi kardes saygım sonsuz bir de roman reg yaptım macun sesleride paylasım bi onuda begenmeyen olursa sıkıntı bendedir kardesım ayrıca yenı 2 4 halay yazdım 2 tane ama 2 varyasyon ben sureklı kullanıyorum onada yorum atarsan sevınırım paylascam aksam

Cevap: or700 plus ritim ve reg yeni buyrun

valla mehmet abi elektroyu bi hevesle actım(burayı az cok bilirsin elktro hastasıyız)oyle bi eco varki basıp bıraktıgın zaman uzayıp gidiyor kolay kolay kesılmıyor.yoksa bendemi sorun anlamadım bu aksam bi daha denerim.bende or700 plus var diger hıc bır seste boyle bisey yok.ama kürt elektrosunda biraz daha oynarsan olacak.salonda kullanırım onu.ama diger elektro için maalesef abim kullanamam.dj orhanın kini kullanıyorum.tam bizim yöreye uygun olmuş.zaten biz halaycıyız.anca halay grani bablekan (145 tempo)bunlar bize cok yarıyor.ezhalefım yapmışlar cok sallama olmuş.burda ona keşo diyorlar.vuruslar tamam ama süsleme hiç yok.orgda esmerim ritmi zaten hiç yok istek üzerine bi abımız yapmıştı tam anlamıyla esmerim olmuştu.eger ritm yazmayı bir bilsem güneydoğunun bütün çeşitlerini en az 5 er tane yapar herkesele paylaşırdım ama görüntülü eğitim olması lazım.saygılarımla abim hakkını helal et