Or700 - V2 Demoları

Cevap: Or700 - V2 Demoları

şimdi farkettim...

Bu demoları kaydetip yayınlayan benim. Bu demoları da yükleyeli yaklaşık 6 ay oldu. zshare sitesi tıklanmayan linkleri otomatik olarak siliyor. (miyadı dolan linkler otomatik olarak ölüyor)

Kısacası burada bir kasıt yok, baız linkler zaman aşımından silinmiş. Eğerki o ritimleri dinlemek isterseniz, tekrar demo yaparak upload edebilirim.

bir de o ritimleri de orgun içine yazıp koyan biziz :) eğer öyle bir kasıt olsaydı o ritimler orgun içinde olmazdı.

Bu demoları kaydetip yayınlayan benim. Bu demoları da yükleyeli yaklaşık 6 ay oldu. zshare sitesi tıklanmayan linkleri otomatik olarak siliyor. (miyadı dolan linkler otomatik olarak ölüyor)Kısacası burada bir kasıt yok, baız linkler zaman aşımından silinmiş. Eğerki o ritimleri dinlemek isterseniz, tekrar demo yaparak upload edebilirim. çok özür dileyerek bişey demek istyorum.semah ve gırani ritimleri neden hatalı .umarım düşündüğüm gibi değildir.eğer gerçekten bir art niyet varsa biz bitmişiz demektir.yani ritimleri bile ayırıp silip bir haldeysek gerçekten bizim yabancı devletler tarafından neden öldürüldüğümüz anlaşılıyor.ama umarım teknik bir hatadır diyecem ama tesadüf bu ri,tmlerdemi diyede düşünmeden edemıyorum.önyargılıda olabilirim belki. yada bir anlık o ritimlerin hata vermesinden dolayı olan duygusallık.tekrar diyorum önyargılıysam sizde affedin beni.benim amacım kardeşliğimizn hiç olmazsa müzikte birleşmesi.tınılar ayrılmamalı.sanatla ugrasan bizler birbirimize tüm insanları aynı değerde yaklastırmalıyız.kimseye öğüt vermiyorum sakın yanlış anlamayın.sevgiler .

arkadaslar bende yeni aldın psr 700 ama 9....8 ve cifteler iii d,g,l yardımcu olurdaniz sevinirim

That's good post. But I'm sorry I'm here not only for your post, but also hope people see my words. How do you like China Wholesale? Now jeggings are very popular among super stars, and that has been one trend of fashion. So would you like to wholesale jeggings with cheap price and good quality from China? Of course you can wholesale many other kinds of products, like wigs, cellphones, clothings, and so on.

Tesekkürler üstad

ilgili linkler silinmiş tekrar yükleyebilirmisiniz

ilgili linkler silinmiş tekrar yükleyebilirmisiniz

bu link yardımcı olacaktır....

[ame="http://www.dailymotion.com/video/xayetx_yamaha-or700-tr-v2-tanitim-2_music"]YAMAHA OR700 TR v2 Tanıtım 2 - Video Dailymotion[/ame]

saygılarımla

tşk ederim ilginiz için.