or700plus karadeniz ritimi davullu kemenceli edit istek :)

Cevap: or700plus karadeniz ritimi davullu kemenceli edit istek :)

Haklisin kardeşim herkes kendi yöresine daha bi yatkin valla ben s650 kullaniccisiyim bende 1 2. varyasyon güzel çalişti diğerinin kitini felan okumadi :) emeğe teşekkürler Mehmet kardeşim. Saygılar.

kardesım s650 ile or700 un hangı kıtlerı uyuyorsa onları bı ogrenelım dıger edıtlerı ona gore yaparım s650 kullanalarda faydalanır benım tahmınım plus kıtını okumaz batı kıtlerının tamamını okur tr 1 ve tr 2 yide okur mix kiti veya drum effecti okumaz onu bı ogrenelım edıtlerden sızde faydalanın kardes begenırsenız kullanmak ıstersenız tabi .. :)

ritim güzel fena değil ama birde orjinal ritmin
a silincekti
b=a olucaktı
c=b olucaktı
d=c olucaktı
d=sana atıtğım o kemençeli ritimdeki son varyazyon işte birde orjinalle dinlersek çok süper olur

kardesım s650 ile or700 un hangı kıtlerı uyuyorsa onları bı ogrenelım dıger edıtlerı ona gore yaparım s650 kullanalarda faydalanır benım tahmınım plus kıtını okumaz batı kıtlerının tamamını okur tr 1 ve tr 2 yide okur mix kiti veya drum effecti okumaz onu bı ogrenelım edıtlerden sızde faydalanın kardes begenırsenız kullanmak ıstersenız tabi .. :)

Bizde olan kitler ArabicKit , ArabicKit 2 , ArabicMixKit bide oriental expansion pakette bulunan TurkishPercisionKit 1 İlgin için teşekkürler kardeş.

kardeş bi tanede güzel bi techno karadeniz ritim yapsan