PA600 Backup ve Güncelleme yükleme

Müziksiz Asla

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Pa600Qt
Merhabalar,

CE set kullanıyorum fakat başka setlerden beğebdiğim birkaç tane ritim ve sesi bu sete aktarmıştım. Şimdi CE set için gelen yeni güncellemeyi yüklemek ama ayrıca kendi oluşturduğum setinde içeriklero,sıralamaları dahil hiçbir şekilde bozulmadan sadece güncellemede gelen ritimleri ekleyebilmek için;

Kendi setimi yedekledikten sonra yeni gelen güncellemeyi yükledim. İçerisinde hoşuma giden ritimleri belirledim.
Ritmi seçip ekranın altındaki Track Select tuşuna bastığımda ekranda o ritime ait kullanılan sesler geliyor.Tek tek her birini tıklayıp hangi Drum Kit ve sesleri kullandığını kamera ile kayıt ettim.

Kendi setimi tekrar yükledim.
Media tuşuna basıp usb'deki Ce son güncelleme dosyasını seçip Open'i , ardında ise Sound'u tıkladığımda kullanılan ses ve drum kitler geliyor.
Bana lazım olan Drum kit ve sesleri kayıttan izleyerek tek tek Boş olan kısımlara load ettim.

Dolayısı ile kendi setim,sıralamalarım,favori bankalarım değişmeden bu işlemi yapmış oldum. Drum kitleri Load ederken eksik ses aktarıldı uyarısı verdi ama uzun uzun dikkatli şekilde orjinali ile karşılaştırdım.Herhangi bir fark oluşmadı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Lütfen Yardım-PA600 Backup ve Güncelleme yükleme

her ihtimali göz önünde bulundurarak setinizin yedeğini alınız

her ihtimali göz önünde bulundurarak setinizin yedeğini alınız

Evet yedek aldım. Yeni set yüklediğimde, bazı boş kısımlarda eski setteki ritimler ve sesler kalmış. Bazılarında ses çıkıyor bazılarında çıkmıyor.

Yeni seti yüklerken rom'daki hafızayı komple silmeye uğraşıyorum şu anda.

ustam usre deki baze ise yaramyan ici bos olan ritim veyada sesleri sift te basili tutup silmek istedigin ritim veyada sesin üzerine tiklayip yukardaki tirnaga basip delet ile silebilirsin

ustam usre deki baze ise yaramyan ici bos olan ritim veyada sesleri sift te basili tutup silmek istedigin ritim veyada sesin üzerine tiklayip yukardaki tirnaga basip delet ile silebilirsin

Shift'e basılı tutarak olmuyor. Normal şekilde siliyorum ama kapasiteden silindiğini nasıl görebilirim.

Normal usbdeki set boyutlarını info object olarak görebiliyorum. 98.77 mb mevcut setim.

usatm ram olayinimi düsürmek istiyorsunuz ?

yoksa eski setten kalintilari dedigim gibi silebilirsiniz

ram olayini düsürmek istiyorsaniz bu konuda yardimci sadec su sekilde olabilirim seti yüklerken tektek istediginiz sampeleri yükleyip istemediginiz sampeleri yüklemesiniz böylece ram hafizasini düsürebilirsiniz baska sekil bende bilmiyorum ram düsürmesini veyada ramdaki sampel seslerini silmeyi

ama eski setin üzerine yeni seti yükleyince malum eski setten kalintilar oluyor misal ici bos baglama onu dedigim gibi silebiliyorsunuz

usatm ram olayinimi düsürmek istiyorsunuz ?

yoksa eski setten kalintilari dedigim gibi silebilirsiniz

ram olayini düsürmek istiyorsaniz bu konuda yardimci sadec su sekilde olabilirim seti yüklerken tektek istediginiz sampeleri yükleyip istemediginiz sampeleri yüklemesiniz böylece ram hafizasini düsürebilirsiniz baska sekil bende bilmiyorum ram düsürmesini veyada ramdaki sampel seslerini silmeyi

ama eski setin üzerine yeni seti yükleyince malum eski setten kalintilar oluyor misal ici bos baglama onu dedigim gibi silebiliyorsunuz

Kalıntılar için fabrika ayarlarına döndürdüm,akabinde seti tekrar load ile yukledim. :)

Yüklü setin MB boyutunu nasıl görebiliyorduk? Birisi yazsın not alıyorum bir daha sormamak üzere :)

1. sound bas
2. menu bas
3.ekranda user pcm sampels yazisina tikla
4.ekranda nekadar bosluk oldugunu görebilirsin

veyada seti usb ye yükle bilgisayarindan üzerine gel orada ögrenebilirsin

Eski setin kalintilarini silmek (misal piyano bölümündeki performance sesleri silmek)

1.performacedeki diyelim piano bölümüne bas
2. burada shift e basili tutarakekranda gördügünüz 8 sesin üzerine 1 rer defa tiklayiniz
3.tikladiginiz sesler kenarlari kare seklinde olacaktir
4.ekranin üst sag kösesinde tirnak var oraya tiklayin
5.copy and paste
rename
delete
ve select all (bank) yazisi cikacak oradan delete tiklayiniz ork kendi kendine sectigimiz piyano bölümüdeki sesleri tekerteker silecektir tabiki deminki gibi shift ile basili tutup sectigim iz sesleri

bunu bu sekilde sadece performance degil ritim bölümü user deki ses bölümünde ve drum kiteki sesleride böylece silebilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:

1. sound bas
2. menu bas
3.ekranda user pcm sampels yazisina tikla
4.ekranda nekadar bosluk oldugunu görebilirsin

veyada seti usb ye yükle bilgisayarindan üzerine gel orada ögrenebilirsin

Bu bilgi için ve diğer yazdıkların için teşekkür ediyorum.
Fakat kalıntıları silmek için kullandığımız shift'li yöntemin direkt delete ile farkını göremedim. Kapatıp açtım ama kapasite aynen duruyor.

Esas ana malzeme drum kit olduğu için biz sadece ritim'in yazısını yani kısayolunu siliyoruz sanırım.

Neyse bu çok problem değil. Set yüklemeden Factory reset mantıklı gibi.

Esas ihtiyacım olan şey şu;
Orjinal CE set kullanıyorum fakat başka setlerden çok uğraşıp 2-3 tane ritim ve birkaç tane sound aldım bu setin içine. Şimdi CE için versiyon 9 ve 10 güncellemeleri yüklemek istiyorum fakat mevcut setimde değişiklik olur mu? Nasıl yapmam lazım.