PA600 Backup ve Güncelleme yükleme

Cevap: Lütfen Yardım-PA600 Backup ve Güncelleme yükleme

Alper usta sanirim ce setin 9 veyada 10 güncelemelerinde sadece yeni ritimler eklendi

o nedenle sen 9 veyada 10 güncelemelerin sadece ritimleri tekrardan yüklersen sorun olmaz herhalde ama su varki diyelim baska seteki ritimelrini güncemelerin fovori yerlerine eklediysen büyük bir ihtimla silinebilir
ama oda sorun degil cünkü suanki setini usb ye ne olur neolmaz diye emniyete al sonra ce setin sadece güncelemelerin ritim banklarini yükle sonra emniyete aldigin set tinin yüklemedigi ritimlerini tekrardan yükleyebilirsin

insallah yardimci olabilmisimdir

Alper usta sanirim ce setin 9 veyada 10 güncelemelerinde sadece yeni ritimler eklendi

o nedenle sen 9 veyada 10 güncelemelerin sadece ritimleri tekrardan yüklersen sorun olmaz herhalde ama su varki diyelim baska seteki ritimelrini güncemelerin fovori yerlerine eklediysen büyük bir ihtimla silinebilir
ama oda sorun degil cünkü suanki setini usb ye ne olur neolmaz diye emniyete al sonra ce setin sadece güncelemelerin ritim banklarini yükle sonra emniyete aldigin set tinin yüklemedigi ritimlerini tekrardan yükleyebilirsin

insallah yardimci olabilmisimdir

Tabi taşıma işlemleri ile kendimize göre istediğimiz yerlere aktardık ritimleri ve söylediğin gibi üst üste binme ihtimali var. Işte sıkıntılı olan nokta burası.

Ben simdi diyelim ki versiyon 10 yükleyeceğim ve bu güncellemede 5 ritim 5 ses eklemişler. Bu güncellemeyi yüklediğimde sadece bunlarmı gelecek yoksa baştan sona her seferinde ilk seferki şeklimi alıyor?

En son ihtimal deneme yanılma yapıp yerleri görüp tekrar tekrar yükleyeceğim. Ama bilgisayardaki virüs yüzünden usb'yi klavyeden çıkardım. Dün bilgisayara yedek alırken takmıştım. Şimdi aklıma geldi,kesin ona da bulaştı. Neyseki klavyede yüklü güncel setim. :)

Alper yedeğin varsa sorun olmaz, fark varsa yüklemek istediklerini yedeğinden open yapıp teker teker yüklersin. Doğru anladıysam tabi sorununu.

Cevap: Re: Lütfen Yardım-PA600 Backup ve Güncelleme yükleme

Alper yedeğin varsa sorun olmaz, fark varsa yüklemek istediklerini yedeğinden open yapıp teker teker yüklersin. Doğru anladıysam tabi sorununu.

Drum kitler farklı. Başka setten tek tek varyasyonlar dahil drum Kitleri alıp ce sette birleştirmiştim.

Güncellemeden sadece mevcut ritimleri alabiliyorsam problem olmaz. Yeni gelenleri ve yerleri tespit edebilirsem,kendi setimde oraları boş bırakabilirim. Soundlarda da aynı şekilde.

Ama senin dediğinin tersini yapmam lazım eğer öyleyse. Güncellemedeki yenileri open yapıp eklerim o zaman.

Senin ekledigin ogeler cok fazla ise dedigin gibi yapman lazim (guncellemeden tek tek aliniyorsa tabi). 3-5 ritim, drum kit ve ses ise guncellemeyi yukleyip ilavelerini tekrar yapman daha mantikli gibi. Neyin guncellendiginin bilgisi varmi elinde tabi bunada bakmak lazim.

Bu karma set isi cok sikintili bir is gercekten, mantigi basit ama cok ugrastiriyor. Yani hangi setten ne istiyorsan surukle birak yuklensin, adreslemeleri otomatik yapsin, isine yaramayanlari ayiklasin sana bildirsin, depolama alani bol olsun. Yada her cihaza tam entegre bir yazilim verillsin, herkes isini gorsun. cokmu zor isler, hayir cok basit ama yapmiyorlar iste.

Durumu çözdüm ve başka arkadaşlara da yardımcı olabilmesi açısından ilk mesaja ekledim.

Yalnız şu hafıza konusunda sıkıntım var.

Sound edit-Menü-sample pcm 'den baktığımda her seferinde her sette available 3.89 gözüküyor,değişmediğini farkettim.

BACKUP aldığım set için MEDIA-Utility tıklayıp,seti seçip üstteki tırnaktan Object Info tıkladığımda 104.55 mb gösteriyor. Bu kadar desteklemiyor diye biliyorum ama sıkıntı da çıkarmadı.