- Enst.
- BK5
Cevap: psr-s650 set
Merhaba cptdeniz salim beye kızmıyor ki.Zaten işin aslı öğrenildikçe Salim beylerin kusuru olmadığı ortaya çıkıyor.Adamlar niye seti çıkarıp para kazanmak istemesinler ki.Mevzular seti çıkarmamalarına hükmetti.S650 alanlar Artık Yamahaya ne gözle bakarlar artık Allah bilir.Bizlerde çalıştığımız işlerde hakkımızı almak isteriz öyle değilmi.Birde üstüne destek yerine köstek olununca insan çileden çıkar tabi.A1000 kullanmadım ama a1000 kullananlar salim ve batuhan beylerin verdiği desteği çok iyi bilirler.Ayrıca çoğumuzun cihazında bedavaya yüklediğimiz bu kişilerin ritmleri yüklü.
cptdeniz kızgınlığını anlıyorum ama yine de burada kızılacak kişiler dr.salim ve batuh değil.. Korg sayfasındaki nevalelerden bahsediyosun.. evet doğru korg'a çok set yapıldı..paylaşılan setlerin hepsi para karşılığında satılan setlerin editlenmiş halleri.. yani sıfırdan set yapan her yapımcı para kazanabiliyor Korg klavyeleri sayesinde. Emo, cüneyt sertaç, baykal..vb isimler emeklerinin karşılığını alabiliyolar sattıkları setler kopyalansa da
Yamaha, expansion packleri için kopyalanmaya/ çoğaltılmaya karşı hiç bir çalışma yapmadı, emo nun a2000 usb si hariç.. Bir yandan da set yapanlara Allah kolaylık versin çünkü insanlar ve istekleri ile uğraşmak çok zor, geçen aylarda emo'dan 22/9 luk ritim isteyen insanları görünce anladım(22/8 liği anlıyorum ama 22/9 ne bileyim ayrı bir fantezi..).. emeğinin karşılığını almak istemesi dr.salim'in bence çok doğru..çünkü çok zor işş
Merhaba cptdeniz salim beye kızmıyor ki.Zaten işin aslı öğrenildikçe Salim beylerin kusuru olmadığı ortaya çıkıyor.Adamlar niye seti çıkarıp para kazanmak istemesinler ki.Mevzular seti çıkarmamalarına hükmetti.S650 alanlar Artık Yamahaya ne gözle bakarlar artık Allah bilir.Bizlerde çalıştığımız işlerde hakkımızı almak isteriz öyle değilmi.Birde üstüne destek yerine köstek olununca insan çileden çıkar tabi.A1000 kullanmadım ama a1000 kullananlar salim ve batuhan beylerin verdiği desteği çok iyi bilirler.Ayrıca çoğumuzun cihazında bedavaya yüklediğimiz bu kişilerin ritmleri yüklü.