Tam 10 inç tablet almak üzereydim 230.-TL. gibi ucuz bir rakkama. Abooo ! elimde kalacakmış meğerse. Klavyeye sadece ekran olsun, başka bir şey istemiyordum. Mevcut PC' im zaten yeterince çok çok iyi. Ne işime yarayacaktı ki? Şimdi gelde Roland' ı kalaylama. Dürüst satıcı, ekran ilavesi diye yaptığı demolarda bunuda göz önünde bulundurmalı ve açıkça belirtmeliydi. Neticede sade vatandaşız. Yaşlıyız da (59), nereden bilelim bunca teknikleri? Alet, ufacık tefecik, içi dolu fıçıcık. Hiç bir yerine kusur bulamamaktayım. Ta ki bu ekran meselesine kadar. Bir marka, klavyede pitch bend olayı neyse, bunda da ekran meselesi ona benzer gibi, aynı. Hatta daha kötü. Madem ucuz yollu bir yolu yok, bakacağız bir çaresine veya kurtulmaya. Haaaa ! Besbur kardeşim, seni hazır yakalamışken. Bir eziklik borcu olarak sana iki çift laf etmek isterim. Hatırlarsın, kısa bir zaman önce, şimdi hiç umurumda olmayan bir marka için seni üzmüştüm. Nedenini de belirtince inan kulaklarım kıpkırmızı olmuştu. Akabinde verdiğim yanıtıda hatırlarsın sanıyorum. Bir ara kayboldun. Sonra tekrar zuhur ettin. Bu arada ve hala benim neden olduğumu sanıp, yüzüme çümkürenler çok oldu. Sağ olsunlar. Ama kardeşim gördüğüm kadarıyla eski tas, eski hamam misali dimdik ayaktasın. Sırmalar da yerinde keyfine bak. Şimdi asıl demek istediğim sana değil. Sırma meselesi hiç değil.(gerçek hayatta bunun hakikilerini aldım. Dileyen araştırsın. Her şeyim açık. Gönlüm tok.) Sadece bu site olarak farkımıza bak. Sadece günah keçisi ilan olunup, dize gelemeyen bir haydut olduğuma artık kanaat getirdim. Bu yaşıma geldim, sizler gibi olamayacağım besbelli. Bir laf vardır. Kızım sana söylüyorum, gelinim sen işit, diye. Hoşçakal güzel kardeşim................