roland bk-5or "hangi pedalı tavsiye edersiniz...?

hknhllc

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
arkadaşlar üstadlar orga pedal almak istiyorum fakat ne alacağımı bilmiyorum. kullanan üstadlar bilgi ve tavsiye verirse sevinirim. saygılar...

Cevap: roland bk-5or "hangi pedalı tavsiye edersiniz...?

kimse pedal kullanmıyor :))

Ben arada synth. den çıkarıp tek bk5 kullanacaksam yamaha pedalımı sustain amacıyla kullanıyorum.Bu arada pedal derken ne için kullanmak istediğiniz de önemli çeşit çeşit pedallar var.

İsteğinize Göre İncelemeniz Lazım.

Ben Roland DP-10 aldım 2 ay kadar önce ve çok memnunum, tavsiye ederim. Şu linkten inceleyebilirsiniz Roland Türkiye - DP-10 Yastık Pedalı

teşekkürler arkadaşlar...

ARKADAŞLAR İŞİNİZE ÇOK YARAYACAK Bİ ÖZELLİK ORGUN ARKASINDAKi PEDAL GİRİŞİNE ELİNDE BULUNAN İKİ TARAFLI BİR MONO JAKI KES VE PEDAL YAZAN YERE TAK VE ARDINDAN MENÜ VE GENEL YAZAN SAYFADAN ANAHTAR YAZAN YERE GİR START STOP YAZAR NORMALDE İŞTE ORDAN PEDAL ÖZELLİKLERİ DEĞİŞİYOR RİTİMİ AÇ VE TAKTIĞIN KABLONUN UÇLARINI BİRBİRİNE DEYDİR PEDAL GÖREVİNİ YAPACAK VE ORG DURACAKTIR FADE OUT U İŞARETLE RİTİM VEYA MP3 Ü AÇ KABLONUN UÇLARINI BİRBİRİNE DEYDİR YAVAŞ YAVAŞ SES KISILARAK BİTİŞ OLACAKTIR X FADE FALAN YAZIYOR TAM EMİN DEĞİLİM ONA BASIP MP3 Ü SEÇ ŞARKI ÇALARKEN DİGER MP 3 Ü İŞARETLE KABLOYU DEYDİR DİĞER ŞARKI BİR DJ PROĞRAMI GİBİ DİĞER ŞARKIYA GEÇER DAHA BİR ÇOK ÖZELLİK BİLEN VARDİR BİLMEYEN ARKADAŞLAR İÇİNDİ BU PEDALIN YERİ BELKİ AYAĞININ ALTINDA OLMASI AVANTAJ AMA ZOR ANLAR İÇİN SÜPER AYNI ÖZELLİK İÇİN 50 TL YERİNE 2 TLY İŞ GÖRÜRSÜN UMARIM FAYDALI OLABİLMİŞİMDİR

Sustain pedal içinde zaten basit bir swiç var. Kendiniz de yapabilirsiniz. M audio'nun sp 2 pedalının hem kablosu uzun hem de bütün cihazlarda kullanılabiliyor. Bazı aletlerde anahtar kapalıyken, bazılarında açıkken sustain yapıyor. Birçok profesyonel alette de sustain pedal n.c. - n.o. ayarlarından bu durum ayarlanabiliyor. M audio nun altındaki ayar düğmesiyle klavyenin kabul ettiği ayar yapılıyor.:)

DP-10 İyidir Kardeşim.

hocam ben mikrofon için alıcamda boss marka olanı cok pahalı daha ucuza hangi prosesoru tavsiye edersiniz?