Roland BK5-OR Roman Bursalı Kız 2.Demom.

Pesidelphia1

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland BK-5OR
Roland BK-5OR Roman Bursalı Kız 2.Demom.

2. Demom Arkadaşlar 1 Ay Süre İçerisinde Yapabildiklerim.Siz Değerli Ustalarıma Sunuyorum.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=UgPoh2bDPGc&feature=]Roland BK-5OR Roman - Bursalı Kız. - YouTube[/ame]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Roland BK5-OR Roman Bursalı Kız 2.Demom.

Pesidelphia kardesim
bu sozlerimi sakin yanlis anlama zira ben amator bi muzisyenim ama senden yasca buyuk bir abin olarak sana haddim olmayarak su tavsiyeyi vermek isterim Yurumeyi ogrenmeden Kosmaya calisma...
1 ay demissin belliki Kabiliyetlisin ama once bazi temeller uzerinde calisman sana daha faydali olur kimse 1 ayda macunlar meyanlar atamaz O bakimdan once karar sesini sec ,Akorlari ogren ,Koma sidir derken belli cercevede parcalari duzenli bir bicimde calismaya basla uzerine koya koya gun be gun adim adim ilerleyecegini goreceksin :)
insallah bu sozlerimi yanlis anlamazsin inan senden heves fiskiriyor eminim iyi bir klavyeci olacaksin :)

Pesidelphia kardesim
bu sozlerimi sakin yanlis anlama zira ben amator bi muzisyenim ama senden yasca buyuk bir abin olarak sana haddim olmayarak su tavsiyeyi vermek isterim Yurumeyi ogrenmeden Kosmaya calisma...
1 ay demissin belliki Kabiliyetlisin ama once bazi temeller uzerinde calisman sana daha faydali olur kimse 1 ayda macunlar meyanlar atamaz O bakimdan once karar sesini sec ,Akorlari ogren ,Koma sidir derken belli cercevede parcalari duzenli bir bicimde calismaya basla uzerine koya koya gun be gun adim adim ilerleyecegini goreceksin :)
insallah bu sozlerimi yanlis anlamazsin inan senden heves fiskiriyor eminim iyi bir klavyeci olacaksin :)

Yok Hocam Ne Demek Ben Zaten Eksiklerimi Görmek İçin Demolarımı Koyuyorum.Söylediklerini Yazdım Aklıma Valla Karar Sesi Felan Nedir Onu Bile Bilmiyorum Kulaktan Çalıyorum Daha Yeni Koma İle Çalmaya Başladım.Klavyeci Olmak Neyimize Hocalarımız Varken Biz Kendi Çapımızda Takılıyoruz İçimiz Klavyeye Yansıtmaya Çalışıyoruz Bir Nevi Sitede Benim Gibi Çok Arkadaş Var Ama Aralarında En Cesaretlisi Benim Heralde Kim Ne Der Diye Düşünmeden Koyuyorum Demolarımı.Eksiklerimi Sizlerin Yardımı İle Tamamlıcam İnşallah.Saygılar

insallah KArdesim mesajimi olgunlukla karsilamana sevindim bende kendi adima kulaktan caliyorum yillardir dedigim gibi zaman icersinde taslar yerine oturur merak etme ...
ilk adim olarak sol elini pitchbenderdan cek akor basmaya basla derim eminim cok guzel isler cikaracaksin zamanla :)

insallah KArdesim mesajimi olgunlukla karsilamana sevindim bende kendi adima kulaktan caliyorum yillardir dedigim gibi zaman icersinde taslar yerine oturur merak etme ...
ilk adim olarak sol elini pitchbenderdan cek akor basmaya basla derim eminim cok guzel isler cikaracaksin zamanla :)

Hocam Pitch Kullanmaya Bayılıyorum Uzatmalara En Çok Son Demoyu Yaparken Kullandım Denk Geldi Diyelim Aslında Denk Değilde Komasız Çaldığımda 3 Sesli Akorları Çok İyi Kullanıyorum Ama Koma İle Çaldığımda Akor Sılıntısı Yaşıyorum Komasız Bastığım Akorlar Komalıda İşe Yaramıyor :(

Hocam solo kısmına bişey diyemem de, akor olmadan aynı akora basılı şekilde şarkılar çalındığında tuzu eksik yemek gibi oluyor.. Bence de joystikten daha çok akora ağırlık vermelisin..
Yoksa çaldığın komalı macunlu şarkılardan sadece sen zevk alırsın, dinleyenler değil ;)

Burda paylaştığım birçok demom var, hiç birinde elimi sürmedim joystike akora ağırlık verdim.. Benimki de eksik, ama bence akorları yerinde kullanarak çalmak daha güzel..

Hocam solo kısmına bişey diyemem de, akor olmadan aynı akora basılı şekilde şarkılar çalındığında tuzu eksik yemek gibi oluyor.. Bence de joystikten daha çok akora ağırlık vermelisin..
Yoksa çaldığın komalı macunlu şarkılardan sadece sen zevk alırsın, dinleyenler değil ;)

Burda paylaştığım birçok demom var, hiç birinde elimi sürmedim joystike akora ağırlık verdim.. Benimki de eksik, ama bence akorları yerinde kullanarak çalmak daha güzel..

Haklısın Hocam dün Akşam Koma İle Çalmaya Ağırlık Verdim Komasız Akor Çok Kullanıyorum Koma Girdiği Zaman Komasız Bastiğım Akorlar İşe Yaramıyor Kısacası Koma Üzerinde Akor Çalışmam Lazım.Değerli Yorumundan Dolayı Teşekkür Ederim.

O sigara hoş olmamış kardeşim...

O sigara hoş olmamış kardeşim...

bende aynı şeyi yazacaktım sen daha çok yaşayacaksın hocam.

İçindeki heves çok belli oluyor kardeşim.Çalışmalara devam.Sigara olayı gerçekten olmamış en azından video çekerken biraz daha dikkat edelim kılık kıyafet vb şeylere değil mi...:)))

saygılar...