Roland BK5-OR Roman Bursalı Kız 2.Demom.

Cevap: Roland BK5-OR Roman Bursalı Kız 2.Demom.

bende aynı şeyi yazacaktım sen daha çok yaşayacaksın hocam.

İçindeki heves çok belli oluyor kardeşim.Çalışmalara devam.Sigara olayı gerçekten olmamış en azından video çekerken biraz daha dikkat edelim kılık kıyafet vb şeylere değil mi...:)))

saygılar...

Değerli Yorumundan Dolayı Teşekkür Ederim Hocam.O An Neyse O Şekilde Koymak İstedim Ekleme Çıkarma Yapmadım.Doğallık Diyelim.

Keşke burda sana anlatılanlar banada anlatılsaydı yada bu forum ilk müziğe başladığımda olsaydı ne güzel olurdu... usb cd bilgisayar yok kaset var sadece oda bi eseri dinyeyipte yapabilmek için ya kaseti satın alıcaksın yada karışık kaset doldurtacaksın yada sıkça yaptığım bişeydi radyoyu açardım beklerdim şarkılar çıksında org ta çalayım diye kaç kere radyoya istek şarkı vermişimdir çıksında çalayım eseri klavyede geçebileyim diye ki cepten mesaj da yok radyo için:) ya radyo istasyonuna gidecen yada ev telefonuyla arıcan kaldıki düşürebilirsen:) Demem oki buradaki üstatların sözlerine kulak ver ben hala veriyorum...

Keşke burda sana anlatılanlar banada anlatılsaydı yada bu forum ilk müziğe başladığımda olsaydı ne güzel olurdu... usb cd bilgisayar yok kaset var sadece oda bi eseri dinyeyipte yapabilmek için ya kaseti satın alıcaksın yada karışık kaset doldurtacaksın yada sıkça yaptığım bişeydi radyoyu açardım beklerdim şarkılar çıksında org ta çalayım diye kaç kere radyoya istek şarkı vermişimdir çıksında çalayım eseri klavyede geçebileyim diye ki cepten mesaj da yok radyo için:) ya radyo istasyonuna gidecen yada ev telefonuyla arıcan kaldıki düşürebilirsen:) Demem oki buradaki üstatların sözlerine kulak ver ben hala veriyorum...

Söylediklerinize Katılıyorum Hocam.Uyarıları Tavsiyeleri Dikkate Kesinlikle Alacağım.Saygılar.

kardeş herşey iyide klavyenin üstünde duran sigara çok kötü olmuş hiç hoş deyil:(