s650 fena oldu

Cevap: s650 fena oldu

tabiki s650 pa600 olmaz yav arkadaşlar 1000tl lik alette cok güzel şeyler oluyo ona deyinmek istedim sadece sadece ekran az biraz daha buyuk olsaydı ekmek para ve kofte ucgenine takılıyo işte...

murat hocam gonderdiğin rtm ler icin sağol cok teşekkur ederim lop olayına gelince yuklenebilir sadece epey bi uğraşi gerek ama sonucta yuklenir cunku loplari wav olarak tuşlara bolup klavyede calarak rtm oluşturuluyor ama enaz 30-40 kusur ses dosyası tek tek kmp den wava cevir falan uzun iş ama cok sevdiğin lop varsa uğraşmaya değer dersen ayri tabii...

Ben teşekkür ederim hocam. Zaman buldukça uğraşacağım. 64 mb hafıza olunca çok problem olmaz gibi geliyor bana . Kafa seslerimi atıp diğer kısımları, sevdiğim ritimleri loop yapmaya ayıracağım inşallah...

Hocam, bu a2000 seti 40 kusur mb.lık mı..
newarabic1, newarabic2 kitleri falan var. bu mu...

Bir de a2000 ritmlerini paylaşabilecek olan var mı...

Hocam, bu a2000 seti 40 kusur mb.lık mı..
newarabic1, newarabic2 kitleri falan var. bu mu...

Bir de a2000 ritmlerini paylaşabilecek olan var mı...

Benim bildiğim 37mb lık bir yep paketi ve kitler türk kit1 ve türk kit2 diye geçer.

Mail adresini yazarsan sana gönderirim. İş yerindeyim siteye birşey yükleyemiyorum...

Hocam özelden yazdım maili.
Teşekkür ederim...

Wural hocam a2000 ritimlerini gönderdim....

Ritmleri aldım hocam.
Bu a2000 kitleri türk1, türk2 nasıl bulabilirim. Yamaha sitesinden indiremedim.

Ritmleri aldım hocam.
Bu a2000 kitleri türk1, türk2 nasıl bulabilirim. Yamaha sitesinden indiremedim.

A2000 oriental pakette var bu kitler, yani yunan türk paketinde. Nette biraz araştır, bulabilmen lazım. İşte olduğumdan, bu bilgisayarımda yok....

murat hocam size zahmet olmassa yine bi konuda yardımınıza ihtiyacim var siz bu oriantel paketi yukleyip paket icindeki rtm leri tek tek save leme şansiniz varmıdır yada paket icindeki rtm er s650 ile aynımıdır siz iki modelide kullandınız gerci bende kullandımda benim a2000de emo yukluydu hic silmedim paketede hic bakmadim eğer zahmet olmassa farkli rtm ler varsa bakip gonderme şansiniz varsa cok iyi olur ilerde size yarar arşivleyelim zaten bitince bende paylaşacam burdan....

Hocam dediğinizi anladım. Zaman bulabilirsem bunu yapıcam. birde tabi orgu satmazsam....

Birde riritmler s650 den daha çoktu sanki...