s650 fena paket komple

umitpa1x

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa900 yamaha s970
buyrun s650 kullanan arkadaşlar yeğenimin orgu ara sıra bende kaliyo org bişeler yapiyom... keratayi resmen evde pa600le yariştiriyorum :) ama epey bi ekmek yemesi lazim ama şunuda belirtiyim acik alet her zaman baş tacim 16 mbgyt ta olsa yetiyo...

komple usbnizin icine atin rtm ler falan hepsi calişiyor iyi kotu rtm ler ayıklanmasi lazim sadece bide a2000 yep pakati ustundeki rtm leri bulup buna entegre etmek gerek herkese kolay gele..... buyrun link....

Zippyshare.com - s650usb.rar

Cevap: s650 fena paket komple

bir teşekkuru cok gormessiniz artık. sizler icin calişiyom benim s650 olmassada. pakette boş yer var dilediğiniz sesi atarsınız ..

Eline sağlık hocam süpersin...

Ümit Hocam Teşekkürler S650 ile Çalışma Yapanları görmek beni mutlu ediyo. İyi çalışmalar herkese...

Elınıze saglık , S650 tam bir efsane olacak inşallah

Ümit hocam yepin içinde Turkish kit 1 ve 2 bulunuyor mu?

Ustam ellerine sağlik,
nerdeyse Psr-s650,den soğumaya başlamıştım, Pa 600,ü düşünüyordum ama nedense çoğu Arkadaşlar tavsiye etmiyor. PA 600,den elimi çekmemi söylüyor. nedense?!

Tekrarö ellerine sağlık ustam

paket icinde Turkish kit 1 ve 2 bide benim yaptiğim bi kıt var... coşkun hocam pa600 duşunuyorsanız hemen alın bu aletler pa600 yanına yanaşamaz bile sadece parasına gore iyi şeyler cıkarıyor....

Ümit ustam,
benim PSR-S 650,ye yep paketini yükledim fakat, bir yerde sorun yaşıyorum, bunu bir türlü cözemedim.
Bazi Sesler Ritimden daha yüksek sesle çıkıyor sesi. Ve hatta Style sesini 127,ye yani sona kadar yükseltiyorum, yinede çok yüksek oluyor, misal,.. keman veya Elektro sesleri çok yüksek. Bunların ses seviyesini nasıl düşüre bilirim?

Pa-600QT,yi düşünüyorum fakat, PA 600 bölümünde sormuştum, bana 2 farklı yorum çıktı. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu yüzden beklemedeyim. Bana PA 800 al diyorlar PA 600 yerine. Ve PA 600,ü hiç tavsiye etmeyen bile var.Ne yapacağımı şaşırdım.

Ümit ustam,
benim PSR-S 650,ye yep paketini yükledim fakat, bir yerde sorun yaşıyorum, bunu bir türlü cözemedim.
Bazi Sesler Ritimden daha yüksek sesle çıkıyor sesi. Ve hatta Style sesini 127,ye yani sona kadar yükseltiyorum, yinede çok yüksek oluyor, misal,.. keman veya Elektro sesleri çok yüksek. Bunların ses seviyesini nasıl düşüre bilirim?

Function tuşuna basıp gezinti yapın, main volume kısmından voice sesini kısabilirsiniz.