s650 fena paket komple

Cevap: s650 fena paket komple

Çok sağol Ustam, kısabildım en sonunda.

Teşekkürler :)

Tam deneyemedim ama Elektrolar güzel olmuş... Teşekkürler

bi tane demo vardı bu sıtede s650 de çalınmıs.o sesı paylasan yok mu yaaa :)keman sesıydi.

paket güzel kit ve ritim bakımından fakat sesler kötü. mesale ce klarnet,yada orjinal yaylı1,kanun,ud olması lazımdı zaten güzel bir elektro ya rastlamadım onu artık halletmemız lazım işe yarar ses yok ama kitler güzel olmuş davullar falan. herkesin eline sağlık . kimseyi suçladıgım laf attıgım falan yok genel konusuyorum. Asıl suç tabki yamaha nın bu aleti başı boş bıraktı.Neyse bizim konusmamız bi fark etmıyo oyüzden herkese iyi çalısmalar...

Re: Cevap: s650 fena paket komple

paket güzel kit ve ritim bakımından fakat sesler kötü. mesale ce klarnet,yada orjinal yaylı1,kanun,ud olması lazımdı zaten güzel bir elektro ya rastlamadım onu artık halletmemız lazım işe yarar ses yok ama kitler güzel olmuş davullar falan. herkesin eline sağlık . kimseyi suçladıgım laf attıgım falan yok genel konusuyorum. Asıl suç tabki yamaha nın bu aleti başı boş bıraktı.Neyse bizim konusmamız bi fark etmıyo oyüzden herkese iyi çalısmalar...

ce klarneti murator abimiz daha onceden paylasmıstı bilginiz olsun.

Üstadlara bir şey sormak isterim.
Örneğin, pa800 deki bir elektro sesini wav olarak kaydedip, exp.voice editor ile s650 için yepe dahil ettiğimizde aynı verimi alır mıyız.?
Bu kadar basit olmasa gerek değil mi :)

aynen bu kadar basit pa800 setinden istediğin sesi kit neyi istersen alabilirsin awave prgramı ile korg pa kmp sesini wav cevirip kaydedecen sonrada editorle dizecen sonra yukleyecen s650 yee bu kadar ....