S650 ritim yükleme

szdemir_06

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
PA 600 - Bağlama - Ney
Merhaba Arkadaşlar...
S650 ye oriantal paketi yükledim. Problem yok.
Peki A1000 veya A300tr ritimlerini bu orga yükleyebiliyormuyuz ? Yükleyebiliyorsak nasıl yüklüyoruz ?

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Cevap: S650 ritim yükleme

Selam,
Hemen hemen Bütün ritmleri okuyor. İstersen yükleyebilirsin. Ama usbden kullanmak daha iyi hafıza kısıtlı çünkü. Usbye ritmleri at. Sonra orga tak. Solda usb tuşu var ona bas zaten görürsün. İstediğini dinle beğendiğini orga yükle. Yükleme için sağdaki FileMenu tuluna bas sağ sol oklarıyla ilerle Load Style gibi bir şey olması lazım oradan ritmi orga yükleyebilirsin.

teşekkürler kdeniz... peki usb deki ritimler kasördemi olacak yoksa ana dizinde mi ?

A300TR den sonra s650 kulanıyorum. Önceleri tereddüt ettim. Ancak şimdi iyiki almışım diyorum. Çok memnunum. Sitil, voice ve Koma ayarını yapıp tuşlara atayabiliyorsun . Koma kayması diye bişey yaşamadım.

Ritmlerin nerde olduğunun bir önemi yok zaten klasör içine de girebiliyorsunuz. Ancak düzenli olması açısından klasörlemek iyidir.

A1000 ritimlerini usb ye atıp çalıyorum klasörde olup olmaması farketmiyor hatta a1000 ritimlerini kendi ritimlerinden daha güçlü çalıyor yüklemeye hiç gerek yok bencede ben şahsen sadece yamaha sitesindeki oriental paketi yükledim diğerlerini usb den kullanıyorum

Dikkat ettimde birsürü klasör ve birsürü ritim olan usb den klasörlerin çoğu boş görünüyor isimlerde türkçe karakter yok klasörlerde ritim sayısıda fazla değil ama yinede boş görünüyor çoğu neden olabiliri acaba attığım ritimlerin hepside A1000 ritmi

Dikkat ettimde birsürü klasör ve birsürü ritim olan usb den klasörlerin çoğu boş görünüyor isimlerde türkçe karakter yok klasörlerde ritim sayısıda fazla değil ama yinede boş görünüyor çoğu neden olabiliri acaba attığım ritimlerin hepside A1000 ritmi

Bunun sebebini ben de merak ediyorum.