S650 ritim yükleme

Cevap: S650 ritim yükleme

Dediğiniz doğru aslında. Çok fazla ritim olunca okumuyor. Seçmede ritimlerden derlemek lazım. 150-200 ritim de az değil. Çoğu A1000 ritimi S650'de kaliteli gelmiyor kulağa. s650 için yazılmış ritimler daha canlı ve doyurucu. Yeni ve kaliteli ritimlere ihtiyaç var.

slm arkadaslar koma nedir nasil verilir yardım edermisiniz

s650 için, function tuşuna basılı tut, ekranda scale settings geliyor, arabic 2 veya arabic 1 koma gelir ( sağ sol ok tuşlarıyla git)

arkadaşlr ben or 700 v2 kullanıcısıyım şimdi s650 almak istiyorum acaba or 700 v2 ritmlerini s650 ye atayabiliyormuyuz atarsak güzel çıkar mı sesi

alet çok ritimleri okur ama ritimde alet üzerinde değişiklik yapabilseydik kitler ve seslerde çok iyi olurdu

Dikkat ettimde birsürü klasör ve birsürü ritim olan usb den klasörlerin çoğu boş görünüyor isimlerde türkçe karakter yok klasörlerde ritim sayısıda fazla değil ama yinede boş görünüyor çoğu neden olabiliri acaba attığım ritimlerin hepside A1000 ritmi

Klasor isimlerinde türkçe karakter kullanmayın. Boşluk yerine de alt çizgi kullanın. Ben bu şekilde sıkıntı yaşamadım
Ancak 4 gb usb bellekleri kullanamadım. Sadece 2 gb. kullanabiliyorum
Fikri olan var mı.?

Usb içinde çok yoğun onlarca klasör , yüzlerce ritm olduğu zaman boş gösteriyor, Usb içindeki klasör sayısını 3-4 ile sınırlandırın, mümkünse ritmler düzenli olsun( klasör içi klasör şeklinde değil) sade - örnek 3-4 ana klasör altında 60-70 geçmeyecek şekilde ritmler olursa sorun olmuyor...

Usb içinde çok yoğun onlarca klasör , yüzlerce ritm olduğu zaman boş gösteriyor, Usb içindeki klasör sayısını 3-4 ile sınırlandırın, mümkünse ritmler düzenli olsun( klasör içi klasör şeklinde değil) sade - örnek 3-4 ana klasör altında 60-70 geçmeyecek şekilde ritmler olursa sorun olmuyor...

evet aynen katılıyorum ayrıca 4 gb usb takılı hiçbir sorun yok

yamaha psr s650 de usb den rtimleri hafızaya atamıyorum nası olcak file menu tuşuna basıyorum yalnız yükleme bölümü loada boş gözüküyor nası olacak ?

S650 pc ye usb de bağlı iken Musicsoft Downloader programı ile atabilirsin.