s950 resmi videolar

• Konbuyu başlatan Dr.Salim
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 21
  • Görünümler : 5K
Cevap: s950 resmi videolar

yamahadan pek anlamam ama fiyat konusunda bana cok geliyor 950 nedense?

1950 euro ona vereceme 1790 euroya pa800 alirim sampel sorunum ritim sorunum ortadan kalkar

özelden linkleyebilir misin?

üstad ne yalan söyliyim şimdi çok oldu yabancı bir piyanist sitesi unuttum diyebilirim aynen gördüğüm anlattığım gibi nisanda almanyada görecez nasıl olsa bekleyelim görelim hayırlısı olsun baba bişey çıkacak ama tahminim doğrultusunda

ustalar yamahanin s950 almanyada satista zaten fiyati 1949 euro MUSIC STORE professional - Home yazin orda görürsünüz eco yani erkan lada orda iltibata gecip detayli bilgileri alabilirsiniz

ama sizce gercek degermi bu fiyata?

yamahadan pek anlamam ama fiyat konusunda bana cok geliyor 950 nedense?

1950 euro ona vereceme 1790 euroya pa800 alirim sampel sorunum ritim sorunum ortadan kalkar

Zevkler renkler tabiki tartışılmaz. Bu yorumunuza istinaden bana kalırsa o parayı Pa800'e vereceğinize Pa600 QT alın. Fiyatı 1000 euro gibi satışa çıkacakmış. Pa600 QT; 3x'in kardeşi :) Birçok özellik 3x den alınma.

size katiliyorum zaten ben pa600 QT yu aldim en azindan sampel okuyor

burda baze arkadaslar soruyorduda ne zaman gelir nekadar fiyat diye bende biraz bilgi vereyim dedim yamaha s950 nin fiyati burda 1950 euro olduguna göre sanirim türkiyedede asag yukari ayni olur fakat söz konusu degermi bu fiyata?

tabiki zevkler renkler tartilasmayan konulardir bence ama yinede insanlara gercekleri söylemek zorundayiz..... degermi?

Yamahanın 900 lü seri orgları daima kaliteli seslere sahip olmuştur. Bu modelde ilave sesler,wav gitar ve davul özelliği ve e.gitarlarda gerçekci efektler... 64 Mb lık fabrikasyon sample paketini de yüklüyor.... Eksileri olarak şunlar söylenebilir... Tuşlar eski sistem. Alınan farklı sample paketlerinden kullanıcı istediklerini bir araya getiremiyor ve kullanamıyor. Sahnede yeni paket yükleyince makina re install yapıyor.Dolayısyla sahnede hızlı bir şekilde farklı paket sesi kullanma imkanı da yok... Yaklaşık ikibin euro fiyatıyla da karşısında alternatif çok. Mesela Pa600+ motif MoX6 veya Korg krome .....

Hocam haklısınız. Şunu kabul ediyorum fiyatlar gerçekten de çok uçuk. Bana Yamaha klavyelerinin özellikle batı soundları çok farklı ve dolgun geliyor. 2000 euro 4700 TL para yapar. Değermi bu fiyata tabi bu tartışılır tabi. Bu arada Pa600 QT yi ne kadara aldınız. Fiyat konuşulduğu gibi 1000 Euro mu?

widman ustam yamaha s950 yi kötülemek amacla yazmadim yanlis anlasilmasin yani demek istedigim suan rekabet cok ve onun icin degermi diye düsünmek gerekiyor

ben korg pa600 QT yu 1050 euroya aldim aldim deyince 2 veya 3 haftaya parasi ödenmistir geliyor ama kafamda bir arkadasin siteye yazdigi bir konu takildi pa600 den ne farki var yani sadece icindeki paketmi pa600 QT yu 100 euro daha pahali yapiyor

onu arastiracam eyer hic bir fark yok ise pa600 düz olani alacam

Hocam fiyat konusunda haklısınız. Bu s950 yi almak niyetindeydim. Fakat 2000 euro fiyata bende almam. Siz yorumunuzda Pa800 den bahsetmiştiniz. S950 sample okumasada üzerindeki sound Pa800le kıyaslanamaz bence. Tabi bu söyleğim kişinin ihtiyacına ve işine binayen değişir. Pa800ü 1000 TL'ye verseler almam ben. Ama Pa600 gerçektende tercih edilebilir. Fiyat olarak çok uygun. Hayırlısı olsun. İyi günlerde kullanın.

ilk önce widmann ustam tesekürler.

ben 4 sene pa800 ile sahne aldim ve hic birzamanda sahnede zorluk cekmedim.
yamaha hakinda sadece 2 sene evel bir dügünde misafir olarak gitigimde sahnede guruptaki orgcuda tyros3 vardi seslerle ritimlerine hayran kaldim yamaha yi ilk kez bukadar güzel bir soun u orda dinledim pa600 almadan or700 yamaha kafama takilmisti yamaha hic kulanmadim ve yorum yazamicam ama sitede set olayi beni sogutu sorunda or700 cipsiz veyada cipli kafam almadi sonunda tercim pa600 oldu

bence ustam kafaniza hangi orgu düsünyorsaniz o olsun derim eyer yamaha kulaniyorsaniz yamahanin herseyini iyi bilirsiniz ve cikan s950 nin marifetlerinide bilincli olursunuz

bisey daha söylemek istiyorum bide s750 var o biraz daha ucuz ama arada cok fark varmi bilmiyorum onu fiyatida ustam 1179 euro oda bu ayin sonunda geliyor anlaDigim kadar ondada 64 mb yer var

saygilarimla