Sensiz Olmaz by_ChordSolo

Cevap: Sensiz Olmaz by_ChordSolo

dostum giderek kendi tarzını oluşturuyorsun...güzel kaliteli bir çalışma...vokalda kendini göstermeye başladı...küçük bir eleştiri:alt yapıda fazladan ens sesleri var gibi geldi bana...
alt yapı daha sade olsaydı bu şarkının formatına uygun olurdu...neyse kayıtlar sizde...şanın az daha öne çıktığı,alt yapıdaki birkaç ens manın susturulduğu bir mas.ingi bize çok görmezsin herhalde...son söz; çok çok güzel...

Evet işte bunu kim söyleyecek diye bekliyordum, yine sen söyledin Abi:)
Özellikle ikinci bölümün şan kısmında silmeye kıyamadığım ve aynı anda farklı melodiler çalan flüt,e.piano, ve trompet aslında işi karıştırdırdı.İlk başta rahatsız etmemişti beni, fakat baskın olan trompetin altındaki melodiler bir karmaşa yaratıyor.Ben de bunu farkettim, demek ki şartmış biraz sadeleştirmek...
Teşekkürler...

Ch.

Vocal üzeine bindirilen Effekt(Reverb) Hangisi acaba?
Çok uyumlu olmuş.
Tebrikler.

Vocal üzeine bindirilen Effekt(Reverb) Hangisi acaba?
Çok uyumlu olmuş.
Tebrikler.

Cubase'in kendi içinde bulunan işlemciler Abi, çoğunlukla...
Studio Reverb yanında, Ambiance delay eklemiştim az miktarda...Videosunda daha ayrıntılı görebilirsin Abi...

Ch.

Bence fazla enstrümanlar gibi gözüken ve ustaca hazırlanan armoni ile çok uyumlu o güzel melodiler senin imzan olmuş abi. Çıkarsaydın bu seferde çok tek düze olacaktı. Ben çok beğendim. Emeklerine sesine sağlık.

teşekkürler arkadaşlar...

Ch.

Merhaba...

Bu şarkıyı bilmiyorum ama çok güzel bir kompozisyon ortaya çıkmış ; emeklerine sağlık , paylaşım için çok teşekkürler...

Selâmlar...