set nedir?

• Konbuyu başlatan kartol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 13
  • Görünümler : 5K
Cevap: set nedir?

Sabır abicim sabır. Anlıyorum çok meraklısınız ama o nedir bu nedir diye her gün bir sürü konu açıyorsunuz. Geçen sene sıfır bilgiyle Or700 aldım, bir yıldır bu forumu takip ediyorum. Şu aletin her özelliğini kullanabiliyorum, bilmediğim pek bir yeri yok. Bu kadar aceleci olmayın. Soru sormadan önce forumu iyice araştırın.

hocam sizi anlıyorum sizde kendinize göre haklısınız ama burada herkes bişeyleri öğrenmek için öğrenmek istediği konu ile ilgili istediği konuyu açmakla serbesttir,ne öğrenmek istiyorsa bir konu başlığı altında istediği soruyu sorabilir burada sorulan sorular size bize basit gelebilir ama hiçbir şey bilmeyenlere çok zordur,

burada kartol arkadaşın açmış olduğu konular yeni başlayanlar için çok faydalı bir konu,bizlere çok basit geliyor,merak eden arkadaşlarımız için ne güzel,konu mantıklı ve bişey öğrenmek adına açılırsa o konu her zaman güzeldir,konulara müdahale eder gibi bir tavır sergilemeniz doğru değildir,

sayın kartol
müzik adına öğrenmek istediğiniz ne varsa en mantıklısı tek konu altında sorabilirsiniz,sürekli konu açmanıza gerek yok,

piynst Hocam , vakit ayirip konuya aciklik getirdiginiz icin tesekkur ederim...Hocam benim anlamadigim da su...madem sette rithim ve turk estrumanlarin sesi var , bu kadar cok set niye etrafta ?...sesler ve rithimler asagi yukari belli ise fix bir set yetmez mi ??...tesekkurler...

piynst Hocam , vakit ayirip konuya aciklik getirdiginiz icin tesekkur ederim...Hocam benim anlamadigim da su...madem sette rithim ve turk estrumanlarin sesi var , bu kadar cok set niye etrafta ?...sesler ve rithimler asagi yukari belli ise fix bir set yetmez mi ??...tesekkurler...

hocam müzik evrensel bir olgu ama müzisyenlik kişisel bir konu.. bu nedemek; emo kendi tarzında bazı yöresel içeriklere ağırlık vererek bir alete bir set yapar, kullanıcı alır ve yorumlarını diğer müzisyenlerle paylaşır.. sonra aynı alete dr salim bir set yapar yine kullanıcı alır ve yorumlarını paylaşır bu sistem bu şekilde değişik isimler ve setlerle yoluna devam eder... bir alete çok set yapılması eksi bir durum değildir aksine aletin güncelliğini koruması, piyasasının yerini koruması ve kullanımını kolaylaştırır.. örnek 12 yıllık pa80 e bile set yapıyorlar hala.. neden kullanıcısı çok, açık alet herşeyi yapmak mümkün vs.. setlerin çok olması bizede seçme şansı sunar. dediğiniz gibi tek set olsaydı birçok yöre bu aletten yeterince faydalanamayacaktı.. saygılar.

a 2000 okutmazsın çünkü a 2000 sff2 fotmatında ve kitler farklı or 700 sff1 formatı olduğu için okutamazsın.