Sinan kardeşim beni de dolandırdı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkanfbgsts

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Or700 V2 Plus
Kardeşim bu muhammed yusuf karahanlı diye şahıs şubat ayında benide dolandırdı maalesef bende para kaptırdım or700 alıcam diye coluk cocuğun rızkından kıstım ona para gönderdim Medeli marka çanta ve içi gazete dolu bir şekilde geldi bana.sinirden ağladım polise başvurdum güya ilgilendiler.Allah onu inşallah bu dünyada ve öbür tarafta cezasını verir ailesi sakat kalsın olacak çocukları özürlü doğsun inşallah.benim ve kaç kişinin canını yaktı kurban olduğum Rabbim onunda canını yaksın.gören duyan olursa polise ihbar etsin Allah için yapsın bunu.saygılarımla...

Cevap: Sinan kardeşim beni de dolandırdı..

Maalesef "Geçmiş olsun." demekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Umarım en kısa sürede zararınızı telafi edersiniz.

serkan kardeşim bende aslen d.bakırlıyım bu ismini verdiğin şahıs nereli ismi bana yabancı gelmedi siverekli olmasınmı.

serkan kardeşim bende aslen d.bakırlıyım bu ismini verdiğin şahıs nereli ismi bana yabancı gelmedi siverekli olmasınmı.

ıspartanın yalvaç ilçesinden..

ıspartalı ama bende alışveriş yaptım gayet iyi bir kardeşimdi benim gözümde hayret ediyorum bunları okuyunca halada görüşüyoruz neden böyle bir şey yapsın aklım almıyo

bu kadar kişi mağdur adı belli sanı belli net te nick i var ıp si belli nereli olduğuda belli ?

kardeşim geçmiş olsun öncelikle, eğer parayı banka havalesi ile gönderdiysen sorun yok çünkü kanuna göre senin parayı neden gönderdiğin değil onun bu parayı ne için aldığı önemlidir ve bunu açıklamak zorunda, elinde mutlaka dekont vs. bir belge olduğunu varsayarak konuşuyorum savcılığa giderek suç duyurusunda bulun. umarım en kısa zamanda yakalanır.

Ya beyler bu kaçıncı ya görmeden cihaz almayın uyarmaktan azımızda tüy kalmadı kimse kimsenin babasının oğlu değil uyun artık şu uyarılara.

Geçmiş olsun bu son olsun.

ALLAHIM insanlar uc kurus icin dustugu duruma bak ya arkadas sen nasıl haketmedigin parayı alip ailene yediriyorsun ya neden haramdan kacınmıyorsun sana o orggun parası ne kadar yeter org alacak adaın hayallerini neden yıkıyorsun bu nasıl insanlık anlamis degilim gecmis olsun ustadım ALLAH böyle insanın belasini versin

eger hala görüşüyorsan bana adresini ver aşireti toplayıp onu bulayım ve gerken cezasını benım aile versin ketron55.suç duyurusu yaptık bi işe yaramıyo ne polis ne savcı ilgilenmiyor.haram olsun.muhammed adı onu inşallah çarpar özürlü olur hem bu dünyada hem öbür tarafta.kesinlikle helal etmiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...