Sinan kardeşim beni de dolandırdı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Sinan kardeşim beni de dolandırdı..

ben o çocuğu bulup kurşuna dizdirmezsem adam değilim yakında ısparta samsun her yeri arayıp buldurucam.gereken cezayı ben değil aşiretim verecek.Artık beklesin şimdilik istediği gibi yaşasın.eger bu yazıyı okuyorsa dostum hayatının geri kalanını iyi yaşa ailemden abim ve arkadaşları zaten seni arıyor yakında sana ulaşır ve neyle karşılaşacağını sadece bekle ve gör.

Moderatör tarafında düzenlendi:

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,silinmiştir
küfür hakaret içerikli

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,silinmiştir
küfür ve hakaret

Ben daha önce or 700 için şahısı aramıştım ancak banada anca banka hesabı sonra klavye diyince tamam dolandırıcı dedim ve almadım. Birazda bizim insanımıza kızıyorum kardeşim neye güvenerek para gönderiyorsun? o şahıs 1 yıldır ilanı duruyordu 100 kişide 1 kişiyi düşürmeye çalışıyordu oda sen oldun. Geçmiş olsun boşver ALLAH can sağlığı versin buda sana bir tecrübe olmuştur.

Vallahi ben Edirne'den "Umut" adlı bir arkadaşa Servo 152 DK hoparlör sattım.Gayet de güzel anlaştık.Çalıştığı yere kadar kendi aracımla götürdüm kolonları.Kendisine amfi arayanları filan yönlendirdim.O da sağ olsun bana yönlendirmiş bir üstadı.Biz güzel iş yaptık ve iyi de bir üstat arkadaşım oldu.Böyle iyi insanlarla alışveriş yapmak en güvenlisi bence.Bire bir görüştük.Şimdi benden cihaz istese hemen yollarım.Ona da gereken yardımı yaparım.

ana avrat sövüyorum senin için kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...