tyros 2 demo oy trabzon

Cevap: tyros 2 demo oy trabzon

abi girişteki intronun üstüne çalmışsın.sanırım orda koma sorunu var,ama sende alıştın karadenize ,baktınki fındığı,çayı para ediyor bırakmıyosun peşini heheheh.güzel olmuş abi,ellerine sağlık...

evet introya eslik ettim haklisin ya sagolasin napak deniz var cay findik e simdide hamsi mevsimi kayseriye gelip napam heheh senin korg 600 demo konusundaki yorumuna cvp attim okudunu

evet introya eslik ettim haklisin ya sagolasin napak deniz var cay findik e simdide hamsi mevsimi kayseriye gelip napam heheh senin korg 600 demo konusundaki yorumuna cvp attim okudunu

okudum abi:) beni bu saatten sonra öyle orglar kesmez..:)

okudum abi:) beni bu saatten sonra öyle orglar kesmez..:)
valla sen ne yapdigini bilen insansin yani sendeki alet bence korgun suana kadar en hosuma giden aleti sesler ritimler acik net hamsi isdersen hamsi satislarimiz basladi usaklar denizdeler yollarim 1 ton heheheheeh

valla sen ne yapdigini bilen insansin yani sendeki alet bence korgun suana kadar en hosuma giden aleti sesler ritimler acik net hamsi isdersen hamsi satislarimiz basladi usaklar denizdeler yollarim 1 ton heheheheeh

hehehehehe,hamsi para ediyor bu ara demekki,heheheheh

sorma hamsi finduk cay derken aksam bir karadeniz daha yapdircak bana heheh artuk lazlasduk yasar heheh

Elinize saglik Abiler ...
Burhan abi demonun Sonunda Fransiz Polisi telsizle anons yapmis bak dikkat et :)

yasar ritim secimin 10 arti 11 olmus sende okadar mey var aslinda mey uzerine baglama gece tadindan yenmesin ritimdeki su akislar gercek super

haklsın abi,sert kaval kullandım,aslında yumuşak kaval daha iyi olur gibime geldi..ya abi,amfi daha gelmedi,pazartersiye kaldı.kulaklıkla istediğim gibi olmuyor.alışmısım seslerin yayılmasına..sende bilrisinki tesisatta çalma ile kulaklık çok farklı..peki sana yolladığım demo yayınlamaya değermi.