TYROS 2 ritim demo macka

Cevap: TYROS 2 ritim demo macka

burhan abi fazla olmaya başladın..:):):)eline sağlık abi....
saygılar

burhan abi fazla olmaya başladın..:):):)eline sağlık abi....
saygılar
sagolaqin yildiray ozaman ben az cekilim hehe ya evde findik cay bitmis e napak parada yok bari karadenize inersek sadaka falan cayla findik toplayak dedik hemen gozune battik sagolasin elimden geleni yapiyom paylasacagim insallah birazdaha yapimda toplu katliam yapcam heheeh

sagolaqin yildiray ozaman ben az cekilim hehe ya evde findik cay bitmis e napak parada yok bari karadenize inersek sadaka falan cayla findik toplayak dedik hemen gozune battik sagolasin elimden geleni yapiyom paylasacagim insallah birazdaha yapimda toplu katliam yapcam heheeh

ya burhan türkiyede olsan size gönderiridik çay fındık lakin yurt dıışında olmanız işimizi zorlaştırıyor......
Abi yaptığın demolarında kemence sesini kullanmasan diyorum...şahsı fikrim kemence sapmle olarak zor tatminkardır...
Onun yerine kaval ney vs ruha hitap eden ensrumant olsa
amaçım polamik yapmak değildir..şahsi fikrimdir....
Giresun türküsü olarak eşrefin bu demosunu yapsanda bizde sebeplensek:):)
her şey gönlünüzce olsun
saygılar
yıldıray
giresun

karadenizli yıldıray abinin damarına basmaya başladın burhan abi :d :d,

ellerine sağlık abicim

zaferciğim sende bi tokat halayı mesudiye halayı yapsanda bizde sebeplensek:):)
nasılsın iyimisin
herşey gönlünce olsun
yıldıray
giresun

ya burhan türkiyede olsan size gönderiridik çay fındık lakin yurt dıışında olmanız işimizi zorlaştırıyor......
Abi yaptığın demolarında kemence sesini kullanmasan diyorum...şahsı fikrim kemence sapmle olarak zor tatminkardır...
Onun yerine kaval ney vs ruha hitap eden ensrumant olsa
amaçım polamik yapmak değildir..şahsi fikrimdir....
Giresun türküsü olarak eşrefin bu demosunu yapsanda bizde sebeplensek:):)
her şey gönlünüzce olsun
saygılar
yıldıray
giresun
sagolasin guzeldileklerin icin ben kemenceyi yoreye uygunlugu acisindan kullaniyrom dediginde tamamen haklisin kemence malesef sampler olarak tam dusmuyor sade o degil bazi enstrumanlarda ayni bence mesala kuru baglama bencede tam dusmuyor elektrolarda fazla aratmiyorda yada kabak kemane debence tam dusmuyor haklisin esrefin turkusunu youtubeden dinlemeye calism valla ilk duyuyom ama osz yaparim

sagolasin guzeldileklerin icin ben kemenceyi yoreye uygunlugu acisindan kullaniyrom dediginde tamamen haklisin kemence malesef sampler olarak tam dusmuyor sade o degil bazi enstrumanlarda ayni bence mesala kuru baglama bencede tam dusmuyor elektrolarda fazla aratmiyorda yada kabak kemane debence tam dusmuyor haklisin esrefin turkusunu youtubeden dinlemeye calism valla ilk duyuyom ama osz yaparim

o düşmüyor,bu düşmüyor.ne kaldı geriye.sen gel renoya bak nasıl veriyom sana kemençeden,kuru bağlamaya kadar hehehehehehehehe

yok gercek tam dusmuyor ya yani orjinale tam benzemiyor ben yeni bir org yapiyom yasar az kaldi onda hepsi canli cikcak heheeh

güzel çalışma olmuş senoromi ler güzel konu içinde