Cevap: TYROS 2 ritim demo macka
burhan abi fazla olmaya başladın..

eline sağlık abi....
saygılar
burhan abi fazla olmaya başladın..
saygılar
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
burhan abi fazla olmaya başladın..eline sağlık abi....
saygılar
sagolaqin yildiray ozaman ben az cekilim hehe ya evde findik cay bitmis e napak parada yok bari karadenize inersek sadaka falan cayla findik toplayak dedik hemen gozune battik sagolasin elimden geleni yapiyom paylasacagim insallah birazdaha yapimda toplu katliam yapcam heheehburhan abi fazla olmaya başladın..eline sağlık abi....
saygılar
sagol zafer heral yildirayi kizdirdim versin 1 kamyon findikla cay vaz gecerim hehehhekaradenizli yıldıray abinin damarına basmaya başladın burhan abi![]()
,
ellerine sağlık abicim
sagolaqin yildiray ozaman ben az cekilim hehe ya evde findik cay bitmis e napak parada yok bari karadenize inersek sadaka falan cayla findik toplayak dedik hemen gozune battik sagolasin elimden geleni yapiyom paylasacagim insallah birazdaha yapimda toplu katliam yapcam heheeh
karadenizli yıldıray abinin damarına basmaya başladın burhan abi :d :d,
ellerine sağlık abicim
sagolasin guzeldileklerin icin ben kemenceyi yoreye uygunlugu acisindan kullaniyrom dediginde tamamen haklisin kemence malesef sampler olarak tam dusmuyor sade o degil bazi enstrumanlarda ayni bence mesala kuru baglama bencede tam dusmuyor elektrolarda fazla aratmiyorda yada kabak kemane debence tam dusmuyor haklisin esrefin turkusunu youtubeden dinlemeye calism valla ilk duyuyom ama osz yaparimya burhan türkiyede olsan size gönderiridik çay fındık lakin yurt dıışında olmanız işimizi zorlaştırıyor......
Abi yaptığın demolarında kemence sesini kullanmasan diyorum...şahsı fikrim kemence sapmle olarak zor tatminkardır...
Onun yerine kaval ney vs ruha hitap eden ensrumant olsa
amaçım polamik yapmak değildir..şahsi fikrimdir....
Giresun türküsü olarak eşrefin bu demosunu yapsanda bizde sebeplensek
her şey gönlünüzce olsun
saygılar
yıldıray
giresun
sagolasin guzeldileklerin icin ben kemenceyi yoreye uygunlugu acisindan kullaniyrom dediginde tamamen haklisin kemence malesef sampler olarak tam dusmuyor sade o degil bazi enstrumanlarda ayni bence mesala kuru baglama bencede tam dusmuyor elektrolarda fazla aratmiyorda yada kabak kemane debence tam dusmuyor haklisin esrefin turkusunu youtubeden dinlemeye calism valla ilk duyuyom ama osz yaparim