tyros 3 bekir set yeni

delikadir

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha tyros 4
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: tyros 3 bekir set yeni

usta budamı yoksa piyasadaki setlerden. yani çoğu aynı şeyi paylaşıyoda o açı,dan

usta budamı yoksa piyasadaki setlerden. yani çoğu aynı şeyi paylaşıyoda o açı,dan

hocam ben valla hobi olarak yapiyorum bu isi calmasinida bilmiyorum bu set nasildir piyasadakinler gibimidir bilmiyorum ben o kadar arastirdim piyasada tyros 3 icin set yok sadece BATUH arkadasimiz paylasmisti sayin naim akbas hocamizla yapmislardi yanlis degilsem onu biliyorum birde bunu buldum bulmuskende sizinle paylasayim dedim iyimi yaptim kotumu yaptim onuda bilmiyorum acikcasi..eger piyasada tyros icin daha fazla set varsa sizde paylasirsaniz sevinirim...

Moderatör tarafında düzenlendi:

tesekkurler

frden slmlar kadir nezaman gecdin t3 t2 satttinmi msnde gozukmuyosun su siralar kendine iyi bak paylasim icin tskler grsmk uzre

slm arkadaşlar ben bayadır bu bekir seti arıyorum kadir abimiz paylaşmış fakat ben ındıremedım dosya mevcur degıl dıyoindiren varsa bana meil atabılırmı acaba cok tesekur ederim umit_kaynak@hotmail.com

rapide ben atmıştım bu setiı bi arkdaş istemişti bekir abi icin sorun değil super bi insan kendisi zaten paylasmayı sever

tamam tekrar yukleyim umit bir set daha var bende hosuma giden onuda yukleyim belki sende yoktur yarim saate geliyor.

yeni link eklendi arkadaslar..

kadir kardesim cok sagolasin