tyros 3 bekir set yeni

Cevap: tyros 3 bekir set yeni

emekleriniz için teşekkürler hocam ...

bende bugün bekir abiyi aradım sagolsun evden bulayım göndereyim dedi dün akşam denedim indirememiştim bugün iniyo kadir abi sagolasın ya ben bayadır arıyodum bu seti emeği geçen herkese başta bekir güzel abim olmak üzere çok sağolun allah razı olsun

aranjemix ve kadir abim çok sagolun ya ilgi ve alakanıza sonsuz teşekürler

Kadir kardeş emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Defalarca denedim saniyede 25 kb iniyor %2 doluncada kapanıyor. 4shared.com - free file sharing and storage da olsaydı daha hızlı inerdi. Sağlık olsun tekrar tekrar deneriz gari :)

gule gule kullanin arkadaslar,
arsenic kardes linki kontrol ettim daha dogrusu tekrar indirdim iniyo sorun yok amma hala daha indiremiyosan haberim olsun diger siteyede yuklerim bir ara.

arkadaşlar bu seti tyros4de kullanabilir miyim acaba.

indiriyorum bakalım ne olacak

gule gule kullanin arkadaslar,
arsenic kardes linki kontrol ettim daha dogrusu tekrar indirdim iniyo sorun yok amma hala daha indiremiyosan haberim olsun diger siteyede yuklerim bir ara.

Malesef hala indiremedim. Diğer indirme sitelerinde sorun yaşamıyorum ama bunda nedense indiremedim. Açıkcası sadece benim için zahmet vermek de istemem. Müsait bir zamanda aceleye gerek olmadan yüklerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bu arada arkadaşın biri tyros4 için kullanabilirmiyim diye sormuş. TYros3 dosyalarını tyros4 de kullanabilirsiniz. Voice (ses) dosyaları tyro3 ve 4 te .UVN tyros2 ise tvn dir.