Tyros 4 hakkinda

• Konbuyu başlatan Rufat
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 4K

Rufat

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Tyros 4
Sevgili dostlar en nihayetinde bende Tyros 4 almaya karar verdim. Yanisira
nacizane görüslerimide bildirmek isterim ...
Konu yamahanin tutumu ; yani ayakkabiya göre insan yaratmaya calisiyorlar.
80 li yillarda kaset calarlar vardi ; ne kadar fazla dügmesi varsa o kadar havasi
vardi , bizler her ne kadar anlamasakda. Aletin mükemmel donatisi var fakat insanlar sadece yüzde 10 unu kullanabiliyor. Geriye kalan yüzde 90 nini sivri zekalilara rezerve etmis. Ya dahi olacaksin , yada cok zamanin olacak.Dr Salim
yakinda Proförör olursa sasirmayin . Allahtan bir kac dahi var aramizda . Farz edelimki bu arkadaslar küstü..nesli tükendi . Ne satacak bu Japonlar.......?
Bazen az seyler aslinda cok seylerdir . Örnekmi; Google arama motoru . Hayatta tutmaz dediler, bombos bir sayfa dediler .Sonuc ortada.....
Technichs´KN 7000 modeli Tyros 4 ün bircok özelliklerini tasiyordu bundan 8-9
yil önce ... Simdi ortalikta yoklar..Bu yüzden Yamaha -Korg cekismesini anlamsiz buluyorum ve insanlarin birbirini incitmesine cok üzülüyorum bu Site´de .
...
Tyros 4 e niyetlenmemin sebebi ise Youtube" Tyros 4 last mohican" yazin sebebini anlayacaksiniz ....
Saglicakla kalin...

Cevap: Tyros 4 hakkinda

Hayirli ugurlu olsun
Cok iyi bir secim yapmissiniz uzerindeki dugmelerin tumu isinize yaricak merak etmeyin :)
Salim gercekten can simidi gibi hemen yardima kosuyor sagolsun...
Bu arada t4 uzerinde 1gb ram olmasina dikkat edin zira 300 euro degerinde aklinizda olsun...

rufat bey kararınız öncelikle hayırlı olsun.sıfır kapalı kutu düşünürseniz,uşak ili yetkili yamaha bayisi olarak t4 black edition serisi her şey dahil paket olarak stoklarımızda mevcuttur. uygun fiyat avantajlarımızdan yararlanmanız dileğiyle:)

:Dvideo dehset bu arada...t4 alıp koltuk altında dugun dernek dolastırılmaz aga ..bence daha prof.amaclar ıcın kullanılmalı vıdeodakı gibi

aynen bu alet bambaşka hedefim işte bu

Hayirli ugurlu olsun
Cok iyi bir secim yapmissiniz uzerindeki dugmelerin tumu isinize yaricak merak etmeyin :)
Salim gercekten can simidi gibi hemen yardima kosuyor sagolsun...
Bu arada t4 uzerinde 1gb ram olmasina dikkat edin zira 300 euro degerinde aklinizda olsun...

Cok tesekkür ederim .Black edition modelinde zaten yüklenmis vaziyette degilmi ?

Saygilar, selamlar....

rufat bey kararınız öncelikle hayırlı olsun.sıfır kapalı kutu düşünürseniz,uşak ili yetkili yamaha bayisi olarak t4 black edition serisi her şey dahil paket olarak stoklarımızda mevcuttur. uygun fiyat avantajlarımızdan yararlanmanız dileğiyle:)

Sevgili Naim Bey tesekkür ederim yorumunuz icin . Ben yurtdisinda oldugum icin bayagi angare bir is olur . Buradaki fiyati 3.900 € ve yaninda 219 € tutarinda mikrofon seti hediyesi var.Garantisi ve servisi 3 yil...

Saygilar selamlar

:Dvideo dehset bu arada...t4 alıp koltuk altında dugun dernek dolastırılmaz aga ..bence daha prof.amaclar ıcın kullanılmalı vıdeodakı gibi

Cok haklisin dostum . Bence bütün müzik dinleyicileri böyle sesleri hakkeder
dügünde olsa .Ben esim icin bir kac sarki tinlattimmi bana yetiyor . Benim icin sevgi ifade etmenin baska bir uslubu..

saygilar selamlar

t4 modelini biraz daha anlatırsanız sevinirim bende düşünüyuorum kaliteli bir alet