Tyros 4 hakkinda

• Konbuyu başlatan Rufat
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 4K
Cevap: Tyros 4 hakkinda

t4 modelini biraz daha anlatırsanız sevinirim bende düşünüyuorum kaliteli bir alet

Henüz daha ulasmadi alet elime.Sizede kismet olur insallah en kisa zamanda.Bende tüm bilgileri siteden topladim.Naim Akbas arkadasimiz bayiligini yapiyor Türkiyede ve sizi benden daha iyi bir veziyette bilgilendirebilir.Bende kullanmaya basladiktan sonra tecrübelerimi paylasirim bu Sitede. Saygilar selamlar

frden slmlar tyros 4 suanki bmwx6 hocam baska soze gerek yok hayirli olsun

amin ardeşim bu aleti gerçekten tanımak istiyorum ama en lkısa zaman da alet almam lazım korg ve bu alet arasında karar veremedim.

amin ardeşim bu aleti gerçekten tanımak istiyorum ama en lkısa zaman da alet almam lazım korg ve bu alet arasında karar veremedim.

Sevgili dostum ben tyros 4 evde kullanacagim seni yaniltmis olmak istemem;
fakat söyle bir gercek varki tyros alipta pisman olan bir kisi dahi görmedim
bu sitede .
Saygilar selamlar

hayırlı olsun...

bende tyros 2 var dayanamadım gittim yamaha tyros 4 black aldım üzülerek söylüyorumki daha tuşlarına basamadan iş yeri açacagım için nakite sıkıştım vallahi niyetlendim satıcam kutusunu açıp izledim sadece yani kapalı kutu hoparlörlü 2 yıl garantili faturalı sıfır aler piyasanın 2000 tl aşağısına satıyorum alana hayırlı olsun ben kullanamadım inşallah alan ekmeyini yer 8000 tl istiyorum arkadaşlar ben tyros 2 le bir müddet idare edicem takas belki düşünebilirim korg pa2x yamaha tyros 3 tel 05363115121

Moderatör tarafında düzenlendi: