tyros2 demo

Cevap: tyros2 demo

evet burhan abi bende wave olarak kayit yapip sonra mp3 yapiyorum.tamam birdaha ki demona kadar olayi cozemezsen bana gonderirsin mp3 olarak ben sana geri gonderirim bu arada zippyshare ye wave olarakta yukleyebiliyosun illada cevirmene gerek yok.

tamam sagol ole yapiyim ama ben sanki orgda kayit yaparkende bu patlamalar vardi ya acaba orgdaki kayitdami bir yanlis oldu onu dusunuyom isde kadir

bence oyle degildir abi sen ufak bir sey calip kayit edip test edebilirsin tyros un olusu bile daha iyi kayit yapar:)

eline saglik burhan ses neyle kayit ettin orgun line cikisinimi kullandin volume ayarlri cok yuksek oldugundan seslerde patlama yapmis

eline saglik burhan ses neyle kayit ettin orgun line cikisinimi kullandin volume ayarlri cok yuksek oldugundan seslerde patlama yapmis
sagol abi orgun uzerinde yapdim wave uzerinden yapdim ama nasil olduysa bugun bidaha denicem sesleri dusurup bakalim sorun nerde

Ellerine sağlık Burhan abi. Benim kullandığım küçük ve kolay bir çeviri programı var. İşini görür, ses kalitesini bozmaz abi. Msn açarsan hemen göndereyim.

heç beğenmedim usta iyi olmamışşşş :D.. he birde tyros2 imiş daha kötü olmuş :p

e ben kendim begenmedim sen begenmemen gayet normal kayit hatasi oldu neyse bu iyi bir yorum sagolasin

Ellerine sağlık Burhan abi. Benim kullandığım küçük ve kolay bir çeviri programı var. İşini görür, ses kalitesini bozmaz abi. Msn açarsan hemen göndereyim.
ali gec kaldim galiba aslinda bir deneme icindeyim oyuzden kayitda sorunlar oluyor ama duzeliyor