V2 Hakkında Önemli DUYURU !

Dr.Salim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
-
Merhaba arkadaşlar...

Yamaha'nın Or700 için çıkartmış olduğu O.S. Version 1.06 güncellemesini kesinlikle V1 ve V2 makinelere Yüklemeyiniz!

Sadece V1.06 değil, hiç bir firmware güncellemesi yapmayınız.

Unutmayın ki, PSR OR700 farklı, Or700 TR V1 , Or700 TR V2 farklı makinelerdir.

Gerekli açıklamayı Can abi de yapacaktır.

Bilgilenmeniz açısından bu konuyu açmış bulunuyorum.

bu önemli bilgilendirme için teşekkür ediyoruz...

Sağolasın. Bu bilgilendirme bence çok gerekliydi. Sağlıcakla kal.

sağolasın salim.bilgilendirmen iyi oldu.bu konuda herkez birşeyler yapma hevesinde.yok efendim bi üst versiyonu yüklersek daha iyi olur gibisinden.kimse yükleme hevesinde olmasın.

merhaba arkadaşlar,

bu duyurunun amacı sadece or700 - or700tr - or700tr v2 tamamen ayrı modeller olduğunu belirtmekti.or700 tr ve or700tr v2 internasyonal olmayan modeller.sadece türkiyeye ve burada geliştirildiler yamaha severlere biraz daha faydalı olabilmeleri için.yamaha download sayfalarındaki 1.06 versiyon os update sadece oryantal or700 için.eğer bunu es kaza tr veya v2 de yaparsanız işletim sistemi farklı olduğu için hasar görür.en başta türkçe metinler fransızcaya döner ve belki zaman zaman kilitlenmeler yaşanır ve dönüşüm ancak yetkili serviste sağlanabilir.lütfen bu duyuruyu okuyan bilmeyenlere anlatsın.cihazlarımız zaten
3 yıldır piyasada ve en ufak bir sistem hatası vermedi ve sistem güncelleme ihtiyacı yok.

saygılarımla:
can başar

can beyin bilgilendirmesi için teşekkür ediyoruz...

basta dr salım ve can basar beye çok tesekkurler.. yenı v 2. ye guncelelme yapacaktınız heralde ... bunlar la ilgılı bızlere bılgılendırme yaparsanız çok mutlu olacagızz.. sımdıden ilgınıze çok teskkurler...

Önemli bir bilgi.Bilgilendirme için teşekkürler...

Teşekkürler Can ve Salim beye!