V2 Hakkında Önemli DUYURU !

sayın tezcanmuzık,

güncelleme zaten başladı .aralık 2009 itibarı ile her ayın 15'inde yamahadunyasi.org adresinden indirebilirsiniz.bir kaç gün sonra şubat güncellemesi var.
sistem güncellemesi sözkonusu değil.sadece ritim ve user ses veya multipad.
sistem ancak belki bir sonraki modelde köklü değişir.eğer ileride bir ver.3 gerek duyulursa ama sanmıyorum.
zaman gösterecek.

Kullanıcı Bilgilendirmesi için tşk ler Can BAŞAR Salim KARA

hocam anladığımız kadarıyla allahım bizlere ve sizlere ömür verdiği müddetçe yeni modleller gelecek canırım.elbette sizde kestiremessiniz olacak yenilikleri.ama durum onu gösteriyo.

Cevap: V2 Hakkında Önemli DUYURU !

sayın can hocam or 700 ile or 700 v1 in v1 ile v2 nin v2 ile v2 plusun farkı nasıldır bir tane or 700 var elimizde ama v1 mi v2 mi anlayamadık hatta düzmüdür bilmiyoruz plus olmadığını biliyoruz çünki edi zurna yok cihazda teşekkürler iyi akşamlar inşallah kısa zamanda açıklarsınız

v1 ve v2 arka panelinde switch var.

v1 = switch konumları: 1 taraf arabic diğer taraf türkçe.

v2 = 1 taraf v1 diğer taraf v2 yani her 2 tarafta türkçe ses ve ritimler var arabic bankalarda.
ayrıca v2 tarafında utility menu içinde türkçe dil seçeneği var.

teşekkür ederim saolun bir bakalım neymiş bizdeki

bizdeki v1 miş peki v2 yapabilirmiyim bu cihazı yani kanun cırtlatma vs yok bu cihazda peki v1 ile v2 rasında çok fark varmı v1 i v2 plusa çevirsek ne kadar maliyeti var ona göre bu orgu ben almayı düşünüyorum ama

Peki benim or700 v2 plus 1.06 versiyon yüklenmiş ama...

v2 Plus modelleri zaten 1.06 üzerine kuruldu.
konu v2 ile alakalı plus ile değil.