ve a2000 sonuç

• Konbuyu başlatan pynst
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 19
  • Görünümler : 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pynst

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
çok kıymeti arkadaşlar.a2000 fiatı hakkında baya yorum yaptık.hatırlayacaınz gibi aralık başında cihazı almıştım.kimi arkadaşlar alırken gzün nerdeydi gibi kendilerince haklı yorumlar yapmışlardı.bana bu aleti emo tanıttı.bayiye tanıtmaya geldi ama önce sen cihazı al dedi kredi kartını geçtik ve aldık.sonra tanıtmayabaşladı ama benim için iş işten geçti.eve geldim cihazı açtım blmediğim noktalarda emo telefonda yarımcı oldu.belki eski alışkanlık olsa gerek chazı beğenmedim.ses ve ritm yazma kullanım şekli hiç hoşuma gitmedi.saund olarakda gitmedi gitmek zorundada değil.şimdi ben bunu emo için aldım 3x i kullanırkende emo vardı ama onu batı taznda kendi attığım setide düğünlerde kullanıyordum.şimdi emo ya burda eleştirim var.madem kullanıcıya kapalı bi cihaza çalışıyorsun ozamanpiyasaın taleplerini karşılayacaksın.ha karşılamıyor benim çizgim bu diyorsan benim gibi adamları böyle aletlere yönlendirmeyeceksin.eğer yönlendiriyorsan bundan zarar görenlerin hakkını savunacaksın.şimdi gelelim dananın kuyruğuna a2000 12 taksit 3876 tl v2 plus 230+70 kargo parası 300 tl emo usb 360 tl toplam 4536 tl.şimdi cihazbenim hoşuma gitmedi satıcam yamahnın bayisi hemde takas edersem 2000 tlye tutacakmış.hemde alet daha düğüne çıkmadı alınalıda 20 ün oldu.şimdi bu yamahaya geçecek arkadşlar çok iyi düşünsün.bularıda ibret olun diye yazıyorum.arkadaşlar bunları tüm samimiyetmle yazıyorum at niyetim falan yoktur.işte yamaha a2000:mad:

Cevap: ve a2000 sonuç

Valla parana yazıl değerinede satılmıyor Yamaha malesef arkadaş t4 ten 2.5 tl zarar etti çok yazık bu devirde

ben bekledim 1aylık cıhazı full olarak 3000 tl yee aldım şimdi pişmanmıyım diyilim bana gore şu an piyasada bu paraya gore 1numara beni tatmin etti haa eksikleri varmı var kapalı olması 3-5 ses atabilseydik emonun setine ilava cok daha güzel olur zaten olmasi gereken fiyat en fazla bu rakamlardadır 4500tl zate cok abartılı do-re nın kazık fiyatıydı arkadaşlar şu an parasına gore alınabilecek güzel bir klavye.... bide emonun şu an caliştiği tek org emo kalitesini icra etmek istiyorsan a2000 calacan ben evde kuru bağlamalarla caldığım zaman kendimi arif sağ hissetmeye başlıyorum...

burda tek suclu do-re nin fiyat politikasidir bundan sonra yamahalara balıklama atlamamak gerekmiş bekleyecen bekleyecen bekleyecen az daha bekleyecen do-renın elinde patladımı 2000 euroluk org lar anıden duşer 1000euroya o zamanda alacan :)

arkadaşlar kimseenin sokağa atacak parası yok ama fikirlerde farklı olabilir ben saundundanda ritimlerindende memnunum ama ne olursa olsun can başar ın emeklerini hiçe saymamak gerekir korg kullanan arkadaşlar yamaha hakkında genelde atıp tutuyo madem polemik ve aleti karalamaksa olay bende korg un hiçbir modelini sevemedim bana teneke gibi geliyo yamahadan sonra ritrmleri herşey bi kenara or 700 dede a 2000 dede v2 plus şart ve gerekli zaten emo usb nin çoğu ritimi plustan geçme emoda yeni ritimler yazmalı plustakileri modifiye etmek yerine saygılar......

ben memnunum a2000 den.ama do-re sağ olsun aldığım son yamaha orgdur bu.bir daha tuşları altından da olsa yamaha almam.3.5 aldığın cihazı satmak istesen 2 ye zor satacaksın.boyle fiyat politikasımı olur.kampanyaymış...yapsalar ya tyros 4 de %35 kampanya....zarar etmek istemiyorsanız bulaşmayın arkadaşlar yamahaya.almasa bir dert satması bin dert...

Moderatör tarafında düzenlendi:

sana orgunu satma derim arkadaşım... satmazsan zarar etmezsin kesinlikle eğer satarsan zarar edersin unutma... a 2000 de senin olmasını istediğin ne yok anlamadım cip taktırmışsın emo usb almışsın bence bu aleti kullan bir hata yapmışsın bu hatayı tekrar hata yaparak kapatamazsın a 2000 bana sorarsan yapamayacağı iş yok gerçekten... düğünlere gittiğini söylemişsin bütün aletlerle düğün olur hemde aslanlar gibi... ayrıca nasıl bir ses sistemi kullanıyorsun bilmiyorum eğer ses sistemin iyiyse nasıl bir orgun olduğunun hiçbir önemi yok... büyük harfle yazacaklarımı sen üzerine alma ortaya söylüyorum

ARKADAŞLAR BİRAZ SERT KONUŞACAĞIM İYİ DİNLEYİN... ŞU ORG SAÇMALIĞINDAN VAZGEÇİN ADAM GİBİ BİR SES SİSTEMİ KULLANMIYORSANIZ SİZE 5X BİLE ÇARE OLMAZ ORGLARI EVDE KULLANMAK İÇİN ALMIYORSANIZ ER MEYDANINA ÇIKIYORSANIZ SES SİSTEMİNİZ HOPARLÖRLERİNİZ POWERLARINIZ SES İŞLEMCİLERİNİZ İYİ OLCAKA YOKSA BÖYLE O ORG MU BU ORGMU ARANIR KAŞINIR DURURSUNUZ... ULL-RANGE SİSTEMLER ARTIK TARİHE KARIŞTI ÖZELLİKLE DIŞARDA İŞ YAPANLAR MUHAKKAK SES SİSTEMİNE SUBBAS EKLEMELİ PAHALI BİR İŞ FAKAT GETİRİSİ OLAN KİMSE SİZİN 3X İNİZE PARA ÖDEMEZ AMA TABANCA GİBİ BİR SES SİSTEMİNİZ OLURSA A1000 LE BİLE YIKARSINIZ ORTALIĞI 3X T4 ALIPTA 4 TANE TROMBOYA KÜP BİR ANFİYLE OLMAZ BU İŞLER... SES SİSTEMİNDE FREKANS ÇALIŞACAKSINIZ O ZAMAN GÖRÜN BAKIN A 1000 NELER YAPIYOR ORGLARIN BİR ÖNEMİ YOK ÖNEMLİ OLAN SES SİSTEMİ... BU YAZIYI OKUYAN OKUMAYANA ANLATSIN... 6500TL 3X YADA T4 PARASINA BOMBA GİBİ BİR SES SİSTEMİ ALINIR İKİNCİ ELDE OLSA VE 700-800TL YE DE BİR A 1000 İLE GİTTİĞİNİZ YERİ RESMEN YIKARSINIZ... ORG SİZE İŞ GETİRMEZ AMA SES SİSTEMİ HER ZAMAN İŞ GETİRİR... BİR ÇOĞUNUZUN YAPTIĞI MAALESEF KAMYONA ARABA MOTORU TAKIP SÜRMEYE ÇALIŞMAK... 5000TL LİK BİR KLAVYEYLE ANCA KENDİNİZİ TATMİN EDERSİNİZ VE BU DA KİMSENİN UMRUNDA OLMAZ...

sana orgunu satma derim arkadaşım... satmazsan zarar etmezsin kesinlikle eğer satarsan zarar edersin unutma... a 2000 de senin olmasını istediğin ne yok anlamadım cip taktırmışsın emo usb almışsın bence bu aleti kullan bir hata yapmışsın bu hatayı tekrar hata yaparak kapatamazsın a 2000 bana sorarsan yapamayacağı iş yok gerçekten... düğünlere gittiğini söylemişsin bütün aletlerle düğün olur hemde aslanlar gibi... ayrıca nasıl bir ses sistemi kullanıyorsun bilmiyorum eğer ses sistemin iyiyse nasıl bir orgun olduğunun hiçbir önemi yok... büyük harfle yazacaklarımı sen üzerine alma ortaya söylüyorum

ARKADAŞLAR BİRAZ SERT KONUŞACAĞIM İYİ DİNLEYİN... ŞU ORG SAÇMALIĞINDAN VAZGEÇİN ADAM GİBİ BİR SES SİSTEMİ KULLANMIYORSANIZ SİZE 5X BİLE ÇARE OLMAZ ORGLARI EVDE KULLANMAK İÇİN ALMIYORSANIZ ER MEYDANINA ÇIKIYORSANIZ SES SİSTEMİNİZ HOPARLÖRLERİNİZ POWERLARINIZ SES İŞLEMCİLERİNİZ İYİ OLCAKA YOKSA BÖYLE O ORG MU BU ORGMU ARANIR KAŞINIR DURURSUNUZ... ULL-RANGE SİSTEMLER ARTIK TARİHE KARIŞTI ÖZELLİKLE DIŞARDA İŞ YAPANLAR MUHAKKAK SES SİSTEMİNE SUBBAS EKLEMELİ PAHALI BİR İŞ FAKAT GETİRİSİ OLAN KİMSE SİZİN 3X İNİZE PARA ÖDEMEZ AMA TABANCA GİBİ BİR SES SİSTEMİNİZ OLURSA A1000 LE BİLE YIKARSINIZ ORTALIĞI 3X T4 ALIPTA 4 TANE TROMBOYA KÜP BİR ANFİYLE OLMAZ BU İŞLER... SES SİSTEMİNDE FREKANS ÇALIŞACAKSINIZ O ZAMAN GÖRÜN BAKIN A 1000 NELER YAPIYOR ORGLARIN BİR ÖNEMİ YOK ÖNEMLİ OLAN SES SİSTEMİ... BU YAZIYI OKUYAN OKUMAYANA ANLATSIN... 6500TL 3X YADA T4 PARASINA BOMBA GİBİ BİR SES SİSTEMİ ALINIR İKİNCİ ELDE OLSA VE 700-800TL YE DE BİR A 1000 İLE GİTTİĞİNİZ YERİ RESMEN YIKARSINIZ... ORG SİZE İŞ GETİRMEZ AMA SES SİSTEMİ HER ZAMAN İŞ GETİRİR... BİR ÇOĞUNUZUN YAPTIĞI MAALESEF KAMYONA ARABA MOTORU TAKIP SÜRMEYE ÇALIŞMAK... 5000TL LİK BİR KLAVYEYLE ANCA KENDİNİZİ TATMİN EDERSİNİZ VE BU DA KİMSENİN UMRUNDA OLMAZ...

sen herşeyi düğün üzerine kuruyon,peki bir samplenin nota değerlerini değiştirmek istesek veya rame atılan samplenin tavır ölçülerinin numaratajını değer ayarları ile oynama yapmak istesem,yada sample ferfonmas için gerekli olan efekt katında ilave efekti,drumlara müdahaleyi a1000 lemi yapıcam,adamlar eğer bir org yapıyorsa sistemsel olarak ihtiyaca cevap veryosa alıcaz tabi,ses sistemi tabiki önemli ama,org ondan daha önemlidir benim için.ben evime sırf müzük zevkim için pro tesisat kurdum,ama orgum tesisatımdan önce gelir..

20 gunluk bir surede yari yariya fiyat kaybi cok fazla,senin acini anliyorum,ama bir alete 4000 lira gibi fiyat vereceksen,2 degil, 3 degil 10 defa dusuneceksin,kusura bakma hata ne emonun ,nede dore muzigin hata tamamen senindir,madem muzisyensin dugunlerden bahsediyorsun yani bu isten ekmek yiyorsun o zaman bile bile lades demissin,a2000 kullaniciya kapali bir alet olsada o kadarda kotu bir alet degil bence kendi eksiklerini alette arama derim.teknene sahip cik olanla en iyisini yapmaya calis........al sat,al sat nereye kadar gideceksin........

Uzman1972 kardeş bu pro tesisat nedir benim hiç bilgim yok evde yamaha kolonlarım var başkada bir şey yok bu pro tesisat nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...