- Enst.
- Yok
çok kıymeti arkadaşlar.a2000 fiatı hakkında baya yorum yaptık.hatırlayacaınz gibi aralık başında cihazı almıştım.kimi arkadaşlar alırken gzün nerdeydi gibi kendilerince haklı yorumlar yapmışlardı.bana bu aleti emo tanıttı.bayiye tanıtmaya geldi ama önce sen cihazı al dedi kredi kartını geçtik ve aldık.sonra tanıtmayabaşladı ama benim için iş işten geçti.eve geldim cihazı açtım blmediğim noktalarda emo telefonda yarımcı oldu.belki eski alışkanlık olsa gerek chazı beğenmedim.ses ve ritm yazma kullanım şekli hiç hoşuma gitmedi.saund olarakda gitmedi gitmek zorundada değil.şimdi ben bunu emo için aldım 3x i kullanırkende emo vardı ama onu batı taznda kendi attığım setide düğünlerde kullanıyordum.şimdi emo ya burda eleştirim var.madem kullanıcıya kapalı bi cihaza çalışıyorsun ozamanpiyasaın taleplerini karşılayacaksın.ha karşılamıyor benim çizgim bu diyorsan benim gibi adamları böyle aletlere yönlendirmeyeceksin.eğer yönlendiriyorsan bundan zarar görenlerin hakkını savunacaksın.şimdi gelelim dananın kuyruğuna a2000 12 taksit 3876 tl v2 plus 230+70 kargo parası 300 tl emo usb 360 tl toplam 4536 tl.şimdi cihazbenim hoşuma gitmedi satıcam yamahnın bayisi hemde takas edersem 2000 tlye tutacakmış.hemde alet daha düğüne çıkmadı alınalıda 20 ün oldu.şimdi bu yamahaya geçecek arkadşlar çok iyi düşünsün.bularıda ibret olun diye yazıyorum.arkadaşlar bunları tüm samimiyetmle yazıyorum at niyetim falan yoktur.işte yamaha a2000