ve a2000 sonuç

• Konbuyu başlatan pynst
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 19
  • Görünümler : 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: ve a2000 sonuç

Uzman1972 kardeş bu pro tesisat nedir benim hiç bilgim yok evde yamaha kolonlarım var başkada bir şey yok bu pro tesisat nedir

sahne için kurduğunuz tüm ekipmanlar benim evimde kurulu,amfisinden kolanlarına,mikrofonlarına kadar..doğal olarak pro yani profyesyenel teissat demek olur bu abi..

sen herşeyi düğün üzerine kuruyon,peki bir samplenin nota değerlerini değiştirmek istesek veya rame atılan samplenin tavır ölçülerinin numaratajını değer ayarları ile oynama yapmak istesem,yada sample ferfonmas için gerekli olan efekt katında ilave efekti,drumlara müdahaleyi a1000 lemi yapıcam,adamlar eğer bir org yapıyorsa sistemsel olarak ihtiyaca cevap veryosa alıcaz tabi,ses sistemi tabiki önemli ama,org ondan daha önemlidir benim için.ben evime sırf müzük zevkim için pro tesisat kurdum,ama orgum tesisatımdan önce gelir..

ustam selamlar ben herşeyi düğün üzerine kuruyorum çünkü bu işle geçiniyorum... senin o dediğin sample işlerinden hiç anlamam umrumda bile değildir hani... ayrıca ben bu işin ne sanatında ne de keyfindeyim elimden başka bir iş gelse bu orgçuluğu hayatta yapmam... çok canım isterse elektro gitarımla sırf zevk için gençlerin yanına takılırım keyfimi yaparım ayrıca 20 yıldır bu işin içindeyim 92 yılında başladım 89 yılından beri org çalarım... her zaman söylerim 2500tl den fazla bir kuruş vermem orglara 3x t4 2500tl olursa alırım 2-3 yıl sonra :D ben hala a 1000 le bile gidiyorum düğüne gayette iyi beni sıkıntıya sokmuyor bk-5 bile bana çok ütopyo geliyor harika sound alıyorum pa 80 hala düğüncülüğün kralı böyle giderse 2 sene sonra 3x ya da t4 alırım zaten 2500tl ye illaki ses olacaksa 250tl ye midi klavyeler var yüklerim vst leri laptopa çalarım biraz teferruat olur ama iyi bir ses kartıyla harika soundlar elde edebilirsiniz mesela tc elektronik destop connect 6 muhtemelen 3x ten ve t4 ten daha ucuza gelecektir... ama siz bu işi keyif için yapıyorsanız ona sözüm yok...

AMA SÖZÜM VAR :D BU İŞİ KEYFE KEDER YAPANLAR ALETLERDEN ZARAR ETTİLERMİ ÜZÜLMEYECEKLER ÇÜNKÜ KEYFİN ZEVKİN ALDANMASI OLMAZ TİCARETİDE OLMAZ... BEN BİR MÜZİSYENİN PARASINI KAZANDIĞI BİR MÜZİK ALETİNİN ONLARA HİÇBİR ŞEKİLDE ZARAR VERMEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR VE SAVUNUYORUM ÇÖPE ATSALAR DAHİ...

Yamaha kasa olarak sağlamdır. Korg daha çok yıpranır. Belki de daha cok piyasada sahnede olmasındandır.
Yamaha 2 ci el, Korg sıfır satın alınmalıdır. Yamahanın 2 ci elleri de cok temiz olabiliyor.

Yamaha kasa olarak sağlamdır. Korg daha çok yıpranır. Belki de daha cok piyasada sahnede olmasındandır.
Yamaha 2 ci el, Korg sıfır satın alınmalıdır. Yamahanın 2 ci elleri de cok temiz olabiliyor.

bu konuda sana katılmıyorum, ben çok dökük yamaha gördüm ve resmen çöp oluyor toplamak bile imkansız hele klavyesi başlı başına bir enkaz:D ayrıca plastik kasa nasıl sağlam oluyor:) sağlam kasalı alet korg i4s korgi3 korg i30
ketronsx3000 audya pa1xpro pa2x pa3x gibi olur metal yani:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

sifir org almakla baslar zarar :D

Alıntı:
francesco85 Nickli Üyeden Alıntı
Şu TYROS serisinin fiyatı daha düşük olsa epey satılacak ve bu adamlar yine para kazanacak.50 tane satıp da 150.000TL kâr etmek yerine 200 tane satıp 300.000TL kâr etmek var.Bir bildikleri olsa da ben anlayamadım.

hocam tyros 4 ü doremüzik a2000 gibi çok miktarda tr ye getiremez tyros 4 fiyatları yüksek o nedenle tyros serisini sipariş üzerine getirirler mesala 500 adet a2000 alırsa 5 adet tyros alır böyle bir fiyat indirimini tyrosda yapamaz çünki stoklarında kampanya yapacak kadar tyros oldugunu sanmıyorum olsa emin olun tyrosda daha büyük indirim olurdu zaten a2000 de kampanyanın ben durduk yere yapıldıgını sanmıyorum bunun altından yakında bir çapanoğlu çıkar ama ne çıkarsa çıksın yamaha doremüzik sayesinde çok ciddi zarar gördü dikkat edin dore müzik bu kampanyayı yalnızca kendi bünyesinde yapıyor hiç bir bayi veya dükkancı kampanya yapmıyor doremüzik sitesine girin bütün yamaha ürünlerinde
yüzde 25 indirim var eyer bu kampanya yalnızca a2000 de olsaydı türkiyede bütün satıcılar kampanya yapardı bence yamahada kimsenin tahmin tetmediyi farklı şeyler olacak hep beraber bekleyip görücez

bu konuda sana katılmıyorum, ben çok dökük yamaha gördüm ve resmen çöp oluyor toplamak bile imkansız hele klavyesi başlı başına bir enkaz:D ayrıca plastik kasa nasıl sağlam oluyor:) sağlam kasalı alet korg i4s korgi3 korg i30
ketronsx3000 audya pa1xpro pa2x pa3x gibi olur metal yani:)

Or700 üm varken kızım kocaman bir alçı heykelle vurmustu. O orgu burda üye bir arkadaşa sattım. Hic sorun yoktu. Korg olsa kesin o şişlik ve morluklar belli olurdu :)

Belki benim şansıma oyle olmuş olabilir. Allah korumustur.

çok kıymeti arkadaşlar.a2000 fiatı hakkında baya yorum yaptık.hatırlayacaınz gibi aralık başında cihazı almıştım.kimi arkadaşlar alırken gzün nerdeydi gibi kendilerince haklı yorumlar yapmışlardı.bana bu aleti emo tanıttı.bayiye tanıtmaya geldi ama önce sen cihazı al dedi kredi kartını geçtik ve aldık.sonra tanıtmayabaşladı ama benim için iş işten geçti.eve geldim cihazı açtım blmediğim noktalarda emo telefonda yarımcı oldu.belki eski alışkanlık olsa gerek chazı beğenmedim.ses ve ritm yazma kullanım şekli hiç hoşuma gitmedi.saund olarakda gitmedi gitmek zorundada değil.şimdi ben bunu emo için aldım 3x i kullanırkende emo vardı ama onu batı taznda kendi attığım setide düğünlerde kullanıyordum.şimdi emo ya burda eleştirim var.madem kullanıcıya kapalı bi cihaza çalışıyorsun ozamanpiyasaın taleplerini karşılayacaksın.ha karşılamıyor benim çizgim bu diyorsan benim gibi adamları böyle aletlere yönlendirmeyeceksin.eğer yönlendiriyorsan bundan zarar görenlerin hakkını savunacaksın.şimdi gelelim dananın kuyruğuna a2000 12 taksit 3876 tl v2 plus 230+70 kargo parası 300 tl emo usb 360 tl toplam 4536 tl.şimdi cihazbenim hoşuma gitmedi satıcam yamahnın bayisi hemde takas edersem 2000 tlye tutacakmış.hemde alet daha düğüne çıkmadı alınalıda 20 ün oldu.şimdi bu yamahaya geçecek arkadşlar çok iyi düşünsün.bularıda ibret olun diye yazıyorum.arkadaşlar bunları tüm samimiyetmle yazıyorum at niyetim falan yoktur.işte yamaha a2000:mad:

sadece cihazı 12 ay taksitli değilde direkt nakit alsan ne öderdin.?

Kim ne dersin arkadaş, 20 gün önce 4.500 TL ye aldığım aleti bugün 2.500 - 3000 TL ye satarlarsa kıyameti koparırım ben..

Kazıklandığımın resmidir, burda marka falan konuşmuyorum.. Korg, yamaha, roland hangi marka olursa olsun..

Serbest piyasa ekonomisi, fiyatlandırma politikası vb. genel iktisat teorilerinin anlamını yitirdiği yerdir..

Markanın kimi öpebilirsem öpeyim, öpemediğim yerde ürünü reel fiyattan satarım demesidir, markanın kendisine zarar vermesidir..

Marka kendine zarar vermesi vermemesi de beni ilgilendirmiyor.. Arkadaşlarımın paranın çok zor kazanıldığı bir dönemde bu kadar zarar görmesi hoşuma gitmiyor.. Empati yapıyorum, kendimi onların yerine koyuyorum..

Bir ürün alıyorum, 12 ay ayda 400 TL verdiğim ürün 20 gün sonra 2/3 fiyatına satılıyor.. Hocam ben keklenmişim derim kendi kendime.. içime oturur..

Bakın tekrar marka belirtmiyorum, ürünün tuşesini ritmini kalitesini tartışmıyorum.. Bunlar çok göreceli konular.. Sana göre, bana göre değişir de değişir..

Markaların müşterilerine karşı sorumluluğu vardır, buna dikkat etmeyen markalar müşteri kaybeder.. Ben hangi marka olursa olsun (kaçıncıya altını çiziyorum) böyle bir durumla karşılaşırsam asla o markaya yaklaşmam bir daha..

Teknoloji geliştikçe ürün fiyatları düşer, yada bir üst model çıktığında alt modelin fiyatı indirime gider doğaldır (Pa600 çıkacak denmesi bile PA500 ün fiyatını düşürmeye yetmiştir)..

Ürün yaşam eğrisinde normaldir bu.. geçen yıl 3.000 TL verdiğim LCD tv şuan 1.200 TL civarında satılıyor.. Normal, niye?? Çünkü aradan 1 yıl geçti ve o kadar çok üst model ve tekonolojisi daha gelişmiş ürünler çıktı ki.. Arkadaşım 10.000 TL verdi 3D TV aldı geçen sene, şuan 3.800 TL civarı.. normal mi? normal çünkü ne modelleri çıktı AYNI MARKANIN..

Lafın kısası ürün fiyatı / zaman eğrisinde aşağı düşüş olacaktır, ama 20 gün içerisinde ve mantıklı bir teknolojik gelişme olmadan değil.. Yapılırsa böyle huzursuzluk olur işte

Nokta...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...