Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
1000 Euro bile çok bu alete derken neye göre mukayese ediliyor acaba?
Neredeyse 4000 Euroluk aletin özelliklerini sergiliyor.
Tamam bana göre de 1600 Euro çok ama lütfen 1000 Euro da çok demeyin.
400 Dolar maliyeti olan PA500 lere 1250 Euro verdiniz ama kimsenin gık'ı bile çıkmadı.
Bu aletin Türkiyeye maliyeti zaten 950 Euro ve ithalatçı firma stok fazlalığı nedeniyle karından vazgeçti ve hedeflediği sayıyı da sattı.nereden biliyorsun diye sorarsanız çok basit.
bana gelen plus taleplerinden biliyorum.
Yamaha klavyelerinin türkiyede pahalı oluşunun nedeni:
Yamaha Türkiye distribütörleri Yamaha Europa dan alıyor malları çünkü Avrupaya bağlandılar.Öncelikle ilk karları Yamaha Europa koyuyor ürünlerin üstüne ve daha sonra Türkiyeye gönderiyor.
Distribütör karı ve Bayii karı derken aletin fiyatı yükseliyor.
Halbuki Türkiye direkt Japonyadan alabilseydi veya Dubai'den işte o zaman bu A2000 belki 1000 Euro olarak piyasaya girerdi ve öyle de kalırdı.
Türkiye Distribütörleri Avrupa fiyatlarında satmak zorundadır ve Do Re fiyat indirmekle zaten Yamaha ile sıkıntı yaşadı ama Yamaha da şunu anlamalıdır ki,
Türkiye ne kadar Avrupaya bağlı olsa da bir Avrupa ülkesi değildir ve bu ürünlerin fiyatları tüketiciye göre pahalıdır.
Eninde sonunda bunu göreceklerdir ama atı alan üsküdarı geçmiş olacaktır.
Dubaiden yasal yollardan girse ne gibi sorunla karşılaşırız veya italatçı herhangi bir firma bunu gerçekleştire bilirmi sizce