VE A2000 yeniden 1666euro

Cevap: VE A2000 yeniden 1666euro

alacak olanlarında hevesini kaçırdılar bu aletten.bundan sonrasında artık kendileri çalar kendileri oynarlar..

Bu fiyata satılmada çok zorlandığı için indirim yaptılar. Yine satışın arttığını sanmıyorum. Bu fiyata bence çoooook pahalı. 1100 euro iken bile pahalı. Ellerinde kalanları ya kör alıcılar alır ya da tekrar indirim yaparlar belki. Roland bk5 bile düştü. Roland bekleneni veremefi ne yazık. Birazdaha düşerse belki alınabilir. Sırada pa500 tr var. Onunda fiyatının düşmesini bekliyorum. 2400 tl bu org için çok pahalı. 1500 veya daha aşağı düşer inşallah. Böyle olunca pa80 ve diğer 2.eller de düşecektir.

A2000 için belki 1600 euro pahalı olabilir bu tartısılır ama 1000 euro luk alet değil de demeyın artık . Iyıce öldürmeyin 1000 euro yu bence hakediyor. Bu alet sayesinde para kazanıyoruz ...

1000 Euro bile çok bu alete derken neye göre mukayese ediliyor acaba?
Neredeyse 4000 Euroluk aletin özelliklerini sergiliyor.
Tamam bana göre de 1600 Euro çok ama lütfen 1000 Euro da çok demeyin.
400 Dolar maliyeti olan PA500 lere 1250 Euro verdiniz ama kimsenin gık'ı bile çıkmadı.
Bu aletin Türkiyeye maliyeti zaten 950 Euro ve ithalatçı firma stok fazlalığı nedeniyle karından vazgeçti ve hedeflediği sayıyı da sattı.nereden biliyorsun diye sorarsanız çok basit.
bana gelen plus taleplerinden biliyorum.

Yamaha klavyelerinin türkiyede pahalı oluşunun nedeni:
Yamaha Türkiye distribütörleri Yamaha Europa dan alıyor malları çünkü Avrupaya bağlandılar.Öncelikle ilk karları Yamaha Europa koyuyor ürünlerin üstüne ve daha sonra Türkiyeye gönderiyor.
Distribütör karı ve Bayii karı derken aletin fiyatı yükseliyor.
Halbuki Türkiye direkt Japonyadan alabilseydi veya Dubai'den işte o zaman bu A2000 belki 1000 Euro olarak piyasaya girerdi ve öyle de kalırdı.

Türkiye Distribütörleri Avrupa fiyatlarında satmak zorundadır ve Do Re fiyat indirmekle zaten Yamaha ile sıkıntı yaşadı ama Yamaha da şunu anlamalıdır ki,
Türkiye ne kadar Avrupaya bağlı olsa da bir Avrupa ülkesi değildir ve bu ürünlerin fiyatları tüketiciye göre pahalıdır.
Eninde sonunda bunu göreceklerdir ama atı alan üsküdarı geçmiş olacaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

can bey çok haklısınız

1000 Euro bile çok bu alete derken neye göre mukayese ediliyor acaba?
Neredeyse 4000 Euroluk aletin özelliklerini sergiliyor.
Tamam bana göre de 1600 Euro çok ama lütfen 1000 Euro da çok demeyin.
400 Dolar maliyeti olan PA500 lere 1250 Euro verdiniz ama kimsenin gık'ı bile çıkmadı.
Bu aletin Türkiyeye maliyeti zaten 950 Euro ve ithalatçı firma stok fazlalığı nedeniyle karından vazgeçti ve hedeflediği sayıyı da sattı.nereden biliyorsun diye sorarsanız çok basit.
bana gelen plus taleplerinden biliyorum.

Yamaha klavyelerinin türkiyede pahalı oluşunun nedeni:
Yamaha Türkiye distribütörleri Yamaha Europa dan alıyor malları çünkü Avrupaya bağlandılar.Öncelikle ilk karları Yamaha Europa koyuyor ürünlerin üstüne ve daha sonra Türkiyeye gönderiyor.
Distribütör karı ve Bayii karı derken aletin fiyatı yükseliyor.
Halbuki Türkiye direkt Japonyadan alabilseydi veya Dubai'den işte o zaman bu A2000 belki 1000 Euro olarak piyasaya girerdi ve öyle de kalırdı.

Türkiye Distribütörleri Avrupa fiyatlarında satmak zorundadır ve Do Re fiyat indirmekle zaten Yamaha ile sıkıntı yaşadı ama Yamaha da şunu anlamalıdır ki,
Türkiye ne kadar Avrupaya bağlı olsa da bir Avrupa ülkesi değildir ve bu ürünlerin fiyatları tüketiciye göre pahalıdır.
Eninde sonunda bunu göreceklerdir ama atı alan üsküdarı geçmiş olacaktır.

can bey haklı arap ülkeleri sitelerinde bu tür cihaz fiyatları tr nin çok altında
hatta bi ara bu fiyatlar sitemizde yayınlandı ama kimse güven ortamı ve servis garantisi olmadıgı için sıcak bakmadı peki can bey bu cihazları EUROPAN Deyilde Dubaiden yasal yollardan girse ne gibi sorunla karşılaşırız veya italatçı herhangi bir firma bunu gerçekleştire bilirmi sizce

Dubaiden yasal yollardan girse ne gibi sorunla karşılaşırız veya italatçı herhangi bir firma bunu gerçekleştire bilirmi sizce

Gerçekleşirde zannetmem yapacak firma yok tabi pazarda önemli

a2000 i bu saatden sonra fiyatı değişmese bile kimse almaz artık.yamaha türkiyede bitmiştir sanırım enson sahipleri olduk hayırlı olsun.