Yamaha a 2000 nasıl bi cihaz... Y a r d ı m...

• Konbuyu başlatan murti42
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 34
  • Görünümler : 13K
Cevap: Yamaha a 2000 nasıl bi cihaz... Y a r d ı m...

Bu aletle beraber Allah'ın izniylede herşey değişecektir..

Biliyorsunuz ki Ben ve Salim her zaman yardımlaşmaya ve dayanışma karşılıksız hazırız fakat PSR A2000 ile beraber gelen en önemli özellik STYLE PROTECT yani bir ritmi kilitleyebiliriz..
Yakında yaptığımız ritmleri satar duruma gelebiliriz çünkü Pack ve Style kilitleme mümkün..
Ritmi satın alacaksınız ve o ritm sadece sizin orgunuzda çalışacak.. Bu ritmi paylaşmanız mümkün olmayacak çünkü ne kopyabilirsiniz ne de başka birşey :)
Zaten şu an kullanılan setteki ritmler kilitlidir..

Bundan sonra ki her çalışmamız daha profosyonel bir şekilde ilerleyecek, en azından emeğimizin karşılığını alacağımızı düşünüyorum..

eyerki yapılacak olan usb ler kilitli olursa fazla sürmez deyişik setler ortaya cıkacaktır pa800 de olduğu gibi isteyen gönlüne göre alır heralde

PA800'de USB kilitleniyordu ama YAMAHA'nın sistemi USB'yi kilitlemiyor.. İçindeki bilgileri kilitliyor ve bunu açmak için sanırım çok iyi bir yazılımcı olmak gerekiyor..
Bir şekilde açsa bile sesleri alsa bile duyulacak tek şey cızırtıdır :) çünkü yamaha'nın yaptığı kilitleme sistemi gerçekten çok başarılı, sonuçta adamlar öyle ufak tefek bir kilitleme sistemi yapmazlar :D

Başarılar Batuh, hakkınız elbette.Emeğinizin karşılığı konusunda bundan sonra umarım tatminkar beklentilere ulaşırsınız, çoktan hak ettiniz bence bunu.

Kolaylıklar diliyorum ve ilk setinizi ilk satın alanlardan olmak isterim :)

Bence hiç düşünme al derim cihazı v2 plus + emo-usb ile canlı dinledim ve kullanma fırsatım oldu 10 numara cihaz. Tyros 2 kullanan biri olarak piyasada bir numara olacak bir cihaz gerek tertemiz soundu ile gerek drum kitleri ile.

Yalnız atladığınız birşey var. Konu tam olarak 1 yıl önce açılmış ve açan kişinin profilinde şu anda PA800 yazıyor yani muhtemelen almış kullanıyor zaten :)) Siz sadece konuyu hortlatmışsınız :)

adam ölmüştür belki hauhauhuahaha

Arkadaşım bende senin gibiydim ilk aklımdan geçen Korg pa 3x ti fakat daha sonra bu alet baya ilgimi çekti geçtiğimiz hafta İstanbuldaydım ve ikisinin de ritim ve seslerini dinledim bana en güzeli Yamaha psr A 2000 v2 plus geldi ve bu aleti aldım şu an henüz piyasada kullanmadım çünkü bizde kış ayında işler düşük evde çalıyorum alet süper kullanımı kolay ve pratik ritimlere gelince ben bir de emo usb aldım v2 plus ile de uyumludur. İçerisinde Türk müziğine ait sesler ve ritimler vardır. zaten ek olarak usb alıp onuda alete yüklüyorsun ben şahsen memnunum ama yinede karar senin içinden ne geçiyorsa onu yap kardeşimsaygılar.

pa600 ü bekle herkez bekliyor yazık etme kendine:)

al bi korg pa-800 2.el temizinden keyfine bak colde su aramaya gerek yok...

KardeŞİm ben senİ tanimiyorum ama Şunu söylemek İstİyorum kİ Şuan bende korg pa x3 pro var İkİncİ kilavyemİ a 2000 v2 plus emo usb lİden yana kullandim Şİmdİ daha İyİ anliyorumkİ çok İyİ bİ seçİm yapmiŞim İstemedİĞİn kadar rİtİm sesler alet on numara yada birak on numarayi 100 numara bİ alet yanliz sana Şunu dİyİm alacaksan emo usb lİ al harİka beslemİŞ aletİ bu emo vallaha helal olsun emo ya ben bu kadar derİm kardeŞİm

Re: Cevap: Yamaha a 2000 nasıl bi cihaz... Y a r d ı m...

Sana katiliyorum hocam vallaha bende de korgpax3 prom var İkİncİ aletİmİ yamaha a 2000 v2 plas emo usb lİden yana kullandim çok doĞru bİ seçİm yapmiŞim dostum alet on numara alet ben bunu bİlİr bunu derİm