yamaha a1000 mi roland gw-8 mi

• Konbuyu başlatan hicaz76
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 3K

hicaz76

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa600 düz versiyon, Ud, Keman
dostlar,
aynı fiyata yamaha a1000 ve roland gw-8 buldum. hangisini tercih etmeliyim. Sahne, düğün işim olmaz. evde kullanmak için. Tecrübelerinize ihtiyacım var.

Cevap: yamaha a1000 mi roland gw-8 mi

hocam bu tur konular polemik haline geliyor turk muzigi icin a1000 idealdir yerinizde olsam biraz sabreder xd9 plur alirdim bu 3cihazi inceleyip karar verin

a1000tr ise tabii al pisman olmassin

KORG pa50 sd kartlı olanı tavsiye ederim bu aletler ile aynı bütçede.

Bence her ikisini de dene. Artılarını ve eksilerini koy. Hangisi hoşuna giderse onu al. GW-8 kullanan A1000 kullanmadıysa karşılaştırma yapamaz. Aynı şekilde, A1000 kullanan da GW-8 kullanmadıysa onu bilmez. Böylece polemik konusu olur. En iyisi her şeyiyle kendin denemen. Kolay gelsin.

Ruhi hocam haklı bu 3 cihazı imkanın varsa dene ketron xd9 yamaha a1000tr roland gw8 gw8 kullanıcıları kadirbey tufan 54 yeterince bilgi verir size iyi formlar

Ben ikisini de kullandım, ama arkadaşlar haklı. Bazı yazılanlar polemik konusu olur, yazılanların çoğu işe kişisel görüş ve tercihle ilişkilidir. En uygunu iki aleti de deneyip almanız. Bence batı müziği için kesinlikle gw8 iyidir, hele tekno tarzına çok iyidir. Türk enstrümanları de bence gayet iyi ve diğer etnik enstrümanlar da bence çok iyi. GW8 de mey yok yalnız. Ancak birçok kanun, ud, bağlama, ney ses varyasyonları var. Birçok türk ritmi mevcut ancak A1000 de bulabileceğiniz ritimler daha fazla. Gw8 tuş kalitesi daha iyi. Üzerinde hoparlör olmaması kimine göre eksi özellik, tek koma hafızası var; sık koma değiştiriyorsanız zor olur. Gw8 mp3 okur, kimisi sırf bunun için tercih eder. Pitch bend yapısı gw8 için A1000'e göre daha çok tercih sebebidir(kişisel). Yamaha disketlidir, gw8 usb flashdisc kullandığı için tercih edilebilir. Bazılarına göre yamaha kullanımı daha pratiktir. Hafızalara hemen ulaşılabilir, ritimler üzerine hazır looplardan çaldırabilirsiniz, komalar hemen verilir. Ancak temizini bulmak zor, yıllardır üretilmiyor. Bana kalırsa gw8 daha iyi.. Ama daha önce de ifade edilmiş.. Kullanarak kendiniz karar verin.. Sağlıkla kalın..