Yamaha A2000 Konyalım Demo

Cevap: Yamaha A2000 Konyalım Demo

abicim emo'nun tel numarasını versen bende bi görüşsem..Şu an bekliyorum, set bitmeden yapmış olduğu kadarıyla bi kaç video -demo filan koysa bakın a2000 çalışması filan bu diye...

görsek nasıl çalışma olmuş..Zaman daralıyor..Kapalı kutu pa800 kalmayacak bekle bekle...

karar aşamasında kaldım..Ah yamaha ah.. a2000 mi pa800mü.. kafayı yeme noktasındayım

Kafayı yemeye gerek yok

Yazı tura at rahatla :D

Şu an için pıtch bendirin joyistik oluşu beni cezbetti, pa 800'ümün başına bir iş gelirse veya sıkılrsam a2000 neden olmasın...

batuh abi yazı turaya kaldı galiba işimiz :) kemal sunalın filmindeki gibi para dik düşerse 2 aletide alırız o zaman :D :D

Bir Or700 kullanıcı olarak yamaha'nın ritimlerinin çok tatmin edici olduğunu söyleyemem. Slow ritimlerde pek hissedilmiyor ama özellikle oyun havası, 2/4'lük ritimlerde istediğim coşkuyu alamıyorum. Nasıl anlatsam sanki ritimde bir sonraki varyasyona geçsem olacak gibi hissediyorum ama 4. varyasyona kadar da gelsem o coşkuyu vermiyor. Üstadlar bir çok ritim yazdılar or700 için ama sanırım bu durum aletin soundu ile alakalı. En az 2-3 sene daha bu klavye ile devam ederim, ama ileride korga geçmeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Korg ritimleri daha doyurucu geliyor bana.

a2000 nin bu haliyle bu kadar öven arkadaşlar or700 plus ın neden hakkını vermezler anlamıyorum, plus şu an geldiği noktada a2000 nin şu halinden daha üst seviyede.
toplumumuzun yeniye olan hayranlığından olsa gerek :)

Bir Or700 kullanıcı olarak yamaha'nın ritimlerinin çok tatmin edici olduğunu söyleyemem. Slow ritimlerde pek hissedilmiyor ama özellikle oyun havası, 2/4'lük ritimlerde istediğim coşkuyu alamıyorum. Nasıl anlatsam sanki ritimde bir sonraki varyasyona geçsem olacak gibi hissediyorum ama 4. varyasyona kadar da gelsem o coşkuyu vermiyor. Üstadlar bir çok ritim yazdılar or700 için ama sanırım bu durum aletin soundu ile alakalı. En az 2-3 sene daha bu klavye ile devam ederim, ama ileride korga geçmeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Korg ritimleri daha doyurucu geliyor bana.

4 yıldır benim anlatmak istediğim konu bu işte... yaşadıklarımı anlatmışsın

Or700 v2plus kesinlikle şu an A2000'den daha iyi bir konumda. A2000 için set çıksa da Or700'den yükseltmeyi gerektirecek bir alet olduğunu düşünmüyorum.

Geçenlerde bir konu açılmıştı, A2000 alan arkadaşlardan biri açmış konunun adı da A2000 batı sesleri harika olması lazım. Konuya girip arkadaştan demolar paylaşmasını istedim. Arkadaş da kısa bir süre sonra demolar paylaştı eksik olmasın, bu vesileyle tekrar teşekkür ediyorum. Ama sorun şu ki arkadaşın harika dediği sesler Or700'ün batı sesleri ile aynı. Halkımızda yeni çıkan her zaman iyidir mantığı var ama firmalar eski teknolojileri yeni kılıfa koyup bizlere tekrar tekrar sunuyorlar.