Yamaha A3000 Tartışma

Cevap: Yamaha A3000 Tartışma

Abi euro 3.297 tl 4.25 tl deyil oda 3953 tl yapar 1199 eurodan .tabi türkiyede dolar veya euroya endeksli deyilmis sabit fiyat olcakmıs türkiyede sorduğum satıcı firma öyle demişti.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bende ea7 yi görmeden denemeden cihaz almam.

Abi euro 3.297 tl 4.25 tl deyil oda 3953 tl yapar 1199 eurodan .tabi türkiyede dolar veya euroya endeksli deyilmis sabit fiyat olcakmıs türkiyede sorduğum satıcı firma öyle demişti.

Hocam dikkat et. Euro değil İngiliz sterlini

Ahh ahhh omrumun yarisi gecti benim bu memlekette ne diyorsam odur be guzel arkadasim :)
ingilterede gecmes Ero Ingiliz Sterlini POUND 1 tanese 4.25 TL ediyor yoksa neden ben Taa almanyadan getirttim Bu A3000 i ?

Yaw abiler ben cihazlari test etme gibi bi şansım yok pratilik konusunda set sıkıntısı çekmeme konusunda gerek sağlamlık kalitelilik ses bakımından ritim bakımından pa600 ü mü tercih edersiniz yoksa a3000 mi gerci a3000 tam oturmadı ama...

yamaha dokunmatik ekran koymadiği surece tr de korgu gecemez a3000 korgu sarsacak belli bişi ama kesinlikle gecemez bugun a3000ne en yakın rakip pa900 aradakı farklara bakın biri 192 biri 512 2katından daha fazla arti yamaha hemen acılıyo korg 2dk bir tek dokunmatık ekran olarak üstünlük sağlamiş oda cin malı tablet ekranı ama yinede korg korg korg... nerdeyse aralarında 1000tl de fiyat farkı var...

yamaha dokunmatik ekran koymadiği surece tr de korgu gecemez a3000 korgu sarsacak belli bişi ama kesinlikle gecemez bugun a3000ne en yakın rakip pa900 aradakı farklara bakın biri 192 biri 512 2katından daha fazla arti yamaha hemen acılıyo korg 2dk bir tek dokunmatık ekran olarak üstünlük sağlamiş oda cin malı tablet ekranı ama yinede korg korg korg... nerdeyse aralarında 1000tl de fiyat farkı var...

Ümit hocam, yamaha a2000 le ilgili düşüncelerinizi de alabilirmiyim. Emo kullandiysanız özellikle. Konu dağılmasın diyorsanız özelden de yazabilirsiniz. Diğer kullanan arkadaşlarında fikirlerini alabilirim.

Ben pa800 den a3000'e geçtim. Şu anda 5 gündür çözmeye çalışıyorum aleti. Set çalışmalarını bekliyorum.. Çünkü üzerindeki emo set biraz eksik! Yanlız şunu söyleyeyim o batı ritmleri beni mest etti. saund temiz geliyor bası ayrı , gitarları vs ayrı ayrı duyuluyor korgdaki gibi çorba olmuyor yani aletin önü çok açık bir alet.... Multipadlere wave taksim atıyorum usb' den okuyor ......