YAMAHA İÇİN BiRŞEY YAPMAK İSTEYEN GELSİN

• Konbuyu başlatan lost__92
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 25
  • Görünümler : 4K
Cevap: YAMAHA İÇİN BiRŞEY YAPMAK İSTEYEN GELSİN

Değerli arkadaşlarım,üstadlarım öncelikle başlıkta belirtmiş olduğum gibi yamaha için birşeyler yapmak isteyen arkadaşlar gelsin.. Yazılarımı elektirecek olan kimseyi bu başlık altında görmek istemiyorum onu öncelikle belirteyim..

Hepimiz birlik olup ritim yazıp ses editleyerek birşeyler oluşturalım elle tutulur ve farklı tarzlarda..

Herkesin ritim yazmayı öğrenmesi beklenemez ama ben bi video çekip ritim yazmayı en kolay yoluyla anlatacam bilmeyen arkadaşlara, yanlış anlaşılma olmasın salim abi zamanında çekim yapmış çok uzun bi vakit ayırmış ritim yazma konusunda ama bana biraz karmaşık geldi, kısa ve öz olarak bi video çekip bu başlıkta sizlerle paylaşacağım ritim yazma ve ses editleme konusunu bildiğim kadarıyla..

henüz ritim yazma konusunda gerek salim abi,gerek batuh abi kadar olmak için uzun yıllar tecrübe kazanmamız lazım.. amacımız nevale çok olsun ve herkesin tarzı farklıdır, belki daha fena ritimler gelecek sizlerden?

bu dediklerimi okuyup bende varım bu işte diyenler alta yazsınlar ve zaman kaybetmeden başlayalım işe..

hepinize saygılar

Gökhan işte ilk katkı benden başlıkta açtım ama burdanda paylaşayım. 2-4 zilli bir ritim... Güle güle kullanın..

Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites!

elimizden ne gelirse....

ben acemiyim elimden birsey gelmez ama ise yarayacaksa midi editlerim ancak onu biliyorum kusura bakmayın ustadlarım :)

hep destek tam destek kardeşim...
hepimiz bildiklerimizi ve oluşturduklarımızı paylaşalım

işte beklediğim bunlardı değerli üstadlarım,kardeşlerim.. a2000 plus üzerinde zaten çalışmalar sürüyor.. benim a2000 de çip varken neden or700 plus için birşeyler yapmayayım dedim kendime? arkadaşlar ritim yazma videosunu elimden, şimdi ilk olarak yapmımız gereken şey a2000 plus üzerinde yazılmış plus çipi ritmini or700 plusa nasıl uyarlamamız gerektiğidir? bunu eğer bulursanız bana baya yardımcı olacaksınız değerli arkadaşlarım

işte beklediğim bunlardı değerli üstadlarım,kardeşlerim.. a2000 plus üzerinde zaten çalışmalar sürüyor.. benim a2000 de çip varken neden or700 plus için birşeyler yapmayayım dedim kendime? arkadaşlar ritim yazma videosunu elimden, şimdi ilk olarak yapmımız gereken şey a2000 plus üzerinde yazılmış plus çipi ritmini or700 plusa nasıl uyarlamamız gerektiğidir? bunu eğer bulursanız bana baya yardımcı olacaksınız değerli arkadaşlarım

Gökhan or 700 sff1 a2000 sff2 formatında ritim okuyor bildiğim. Eskiden bu konu açılmıştı internetten sff dönüştürücü bulursan bu işi çözersin.....

hocam bi arkadaş bu çevirme işlerini yapsa güzel olur ben pek uğraşamıyorum, ben yazma videosunu atacam birisi çevirsin benim yazdıklarımı

herhalde or 700v2 icin deyil okumuyor 2/4zilli ritim

destek olayı temız kalple paylasımla olur.gokhan kardesım senın rıtımlerın hıc de ole mutevazulık gosterıcek rıtımler degıl..gayet basarılı rıtımlerın de sen de bı paylasımla başlasan super olacak

destek olayı temız kalple paylasımla olur.gokhan kardesım senın rıtımlerın hıc de ole mutevazulık gosterıcek rıtımler degıl..gayet basarılı rıtımlerın de sen de bı paylasımla başlasan super olacak

çok teşekkür ederim hocam, bende salim abinin sayesinde öğrenmiş oldum, henüz amatörce yazıyorum ama ilerleyen zamanlarda belli olmaz bakarsınız bu vesileyle bi çok arkadaşımız çok iyi yerlere gelir.. herşey tecrübe ister..