- Enst.
- MEDELİ DANTE TR J - YAMAHA A2000
Cevap: YAMAHA İÇİN BiRŞEY YAPMAK İSTEYEN GELSİN
Gökhan işte ilk katkı benden başlıkta açtım ama burdanda paylaşayım. 2-4 zilli bir ritim... Güle güle kullanın..
Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites!
Değerli arkadaşlarım,üstadlarım öncelikle başlıkta belirtmiş olduğum gibi yamaha için birşeyler yapmak isteyen arkadaşlar gelsin.. Yazılarımı elektirecek olan kimseyi bu başlık altında görmek istemiyorum onu öncelikle belirteyim..
Hepimiz birlik olup ritim yazıp ses editleyerek birşeyler oluşturalım elle tutulur ve farklı tarzlarda..
Herkesin ritim yazmayı öğrenmesi beklenemez ama ben bi video çekip ritim yazmayı en kolay yoluyla anlatacam bilmeyen arkadaşlara, yanlış anlaşılma olmasın salim abi zamanında çekim yapmış çok uzun bi vakit ayırmış ritim yazma konusunda ama bana biraz karmaşık geldi, kısa ve öz olarak bi video çekip bu başlıkta sizlerle paylaşacağım ritim yazma ve ses editleme konusunu bildiğim kadarıyla..
henüz ritim yazma konusunda gerek salim abi,gerek batuh abi kadar olmak için uzun yıllar tecrübe kazanmamız lazım.. amacımız nevale çok olsun ve herkesin tarzı farklıdır, belki daha fena ritimler gelecek sizlerden?
bu dediklerimi okuyup bende varım bu işte diyenler alta yazsınlar ve zaman kaybetmeden başlayalım işe..
hepinize saygılar
Gökhan işte ilk katkı benden başlıkta açtım ama burdanda paylaşayım. 2-4 zilli bir ritim... Güle güle kullanın..
Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites!