Yamaha MOX6 Deneme

ChordSolo

Forum Doktoru
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
chordsolo.wixsite.com
Enst.
Yamaha PSR670&750
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Yamaha MOX6 Deneme

Link şifre istiyor abi. Sanırım yanlış yeri kopyaladın. Dinleyemedim.

Davul tonu etkileyici....Demoyu real time gibi mi yaptınız...

Bahadır nihayet yeni orguna kavştun demek. Öncelikle hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanı dilerim. Ses çok net geliyor. Çok güzel eserler çıkacağından eminim. Kolay gelsin. Bu arada kullandığın sisteme Mac Os da yükleyebileceğini de biliyorsun, değil mi?

Beklediğim demoydu. Çok beğendim. Emeklerine sağlık abi.

Davul tonu etkileyici....Demoyu real time gibi mi yaptınız...

Evet Abi...
Nihayet Yamaha'da adam gibi davullar duydum.Daha da güzelleri var, zamanla paylaşırım.Yalnız karışık bir alet,uğraşmam lazım zaman buldukça...

Bahadır nihayet yeni orguna kavştun demek. Öncelikle hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanı dilerim. Ses çok net geliyor. Çok güzel eserler çıkacağından eminim. Kolay gelsin. Bu arada kullandığın sisteme Mac Os da yükleyebileceğini de biliyorsun, değil mi?

Abi bunu ses kartıyla gelen Studio One ile kaydettim.Audio kayıt kalitesi çok hoşuma gitti gerçekten...
Sisteme Mac Os kurmak çok problemli Abi, mutlaka bir problem çıkıyor,şimdilik düşünmüyorum...

Beklediğim demoydu. Çok beğendim. Emeklerine sağlık abi.

Saol dostum, acele iş idare et..
Merak edenler içindi...

Ch.

Acele de olsa herşey güzel geliyor kulağa. Sen boş alet almazsın abi. S900 ile senin sayende tanışmıştım. Artık bu cihaz ile demolarında alaturka sesleride rahatça kullanabilirsin. Heyecanla bekliyorum abi ciddi çalışmalarını.

bu aletten banada lazım

Yamaha MOX6 un hayırlı olsun...zaten bu klavyeyi tercih edeceğini biliyordum...alet stüdio ortamı için akranlarından ileri donanıma sahip...(cubase uyum filan...)...iyi bir seçim oldu...tonlaması süper...özellikleri çok ve farklı... alet çalışmalarına hız katacak...şahane çalışmalar yapacağından eminim...en azından bu alet bir çok vst yi rafa kaldıracak gibi...?son söz senin adına sevindim,güle güle kullan dostum...selamlar...