- Web sitesi
- chordsolo.wixsite.com
- Enst.
- Yamaha PSR670&750
Cevap: Yamaha MOX6 Deneme
Çok saolasın Abi...
Bu arada Cubase entegrasyonu ile yaşadığım sorunları anlatayım, biraz da Yamaha'ya sektireceğim müsadenizle...
Evet cihaz gerçekten harika, aleti Cubase ile işlevsel yapmışlar.Fakat sorun şu ki cihaz sizi kendine mahkum ediyor maalesef.Cubase kullanımı için cihazın içine 16Bit bir ses kartı entegre etmişler.Eğer sisteminizde başka bir enstruman ses kartınız yoksa problem yok.MOX'i bir vst gibi kullanabilir yada external kayıt alabiliyorsunuz audio interface üzerinden.
İyi de ben tamamını buradan kullanmak istemiyorum ki!
İki ses kartı sistemde donanım çakışmasına neden oldu.Birini kapattım MOX 6 yine de kayda ses göndermedi Cubase üzerinden...
Üstelik bir de asıl kullandığım kırık Cubase ile e licencer problemi oluştu...
Mac kullanıcıları için multi ses kartı uygulaması varmış sanırım ama ne yapalım mac yok diye ölelim mi?
Bu nedenle Yamaha ve Steinberg'e sevgi,saygılarımı sunuyorum...!
Ch.
Yamaha MOX6 un hayırlı olsun...zaten bu klavyeyi tercih edeceğini biliyordum...alet stüdio ortamı için akranlarından ileri donanıma sahip...(cubase uyum filan...)...iyi bir seçim oldu...tonlaması süper...özellikleri çok ve farklı... alet çalışmalarına hız katacak...şahane çalışmalar yapacağından eminim...en azından bu alet bir çok vst yi rafa kaldıracak gibi...?son söz senin adına sevindim,güle güle kullan dostum...selamlar...
Çok saolasın Abi...
Bu arada Cubase entegrasyonu ile yaşadığım sorunları anlatayım, biraz da Yamaha'ya sektireceğim müsadenizle...
Evet cihaz gerçekten harika, aleti Cubase ile işlevsel yapmışlar.Fakat sorun şu ki cihaz sizi kendine mahkum ediyor maalesef.Cubase kullanımı için cihazın içine 16Bit bir ses kartı entegre etmişler.Eğer sisteminizde başka bir enstruman ses kartınız yoksa problem yok.MOX'i bir vst gibi kullanabilir yada external kayıt alabiliyorsunuz audio interface üzerinden.
İyi de ben tamamını buradan kullanmak istemiyorum ki!
İki ses kartı sistemde donanım çakışmasına neden oldu.Birini kapattım MOX 6 yine de kayda ses göndermedi Cubase üzerinden...
Üstelik bir de asıl kullandığım kırık Cubase ile e licencer problemi oluştu...
Mac kullanıcıları için multi ses kartı uygulaması varmış sanırım ama ne yapalım mac yok diye ölelim mi?
Bu nedenle Yamaha ve Steinberg'e sevgi,saygılarımı sunuyorum...!
Ch.