YAMAHA OR 700 kolon problemi

emreyusuf55

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
SAZ
Ustadlar bende yamaha or700 var belirli zamandan sonra sag kolon ısınıyor ve sesi bozuyor bunun tamiri varmı cunku bir kac kisiden yine aynı problemleri okumustum genelde bu sorunlar bu orglarda oluyormus tamir yapıldıktan sonra sorun cozuluyormu bunu ögrenmek istiyorum ayrıca ne kadara cıkar bunun masrafı bilen ler varsa yorumlarsa sevinirim can basar ustadım yardımcı olacagına inanıyorum ama sorun problem cözülürmu onu bilmek istiyorum saygılar

Cevap: YAMAHA OR 700 kolon problemi

ısınmanın sebebi çok basit butun or700 lerde oluyo bu problem elektirik kablosunu hoparlorunu yapmışlar bu yüzden ısınıyo salim üstad halleder

panik yapılmaması gereken bir durum.kimileri tarafından da gayet normal karşılanabiliyor.ben 2 sene or700 kullandım bende de aynı şekilde belirtiler oluyordu ama ben şikayetçi olmadım...

panik yapılmaması gereken bir durum.kimileri tarafından da gayet normal karşılanabiliyor.ben 2 sene or700 kullandım bende de aynı şekilde belirtiler oluyordu ama ben şikayetçi olmadım...

ustad sikayet durumu degil olay sadece tamiri olurmu tamir olduktan sonra yine aynı yaparmı benim ogrenmek istedigim bu ben elimdeki aletin sorunsuz olmasını isteyen biriyim :) sevmem sorunlu aletim olsun

evet kardesim aynen dedigim gibi elektirik kablosu hoparlorun altinda oldugu icin 50 100tl ye yapiyolar evde calisirken sesi kisip calis isinma yada cizirti yap sahnede kulaklik girisine jaj tak sorun olmaz

ustad sikayet durumu degil olay sadece tamiri olurmu tamir olduktan sonra yine aynı yaparmı benim ogrenmek istedigim bu ben elimdeki aletin sorunsuz olmasını isteyen biriyim :) sevmem sorunlu aletim olsun

yanlış anlama kardeşim o anlamda demek istemedim yani kimisi sorun ediyor kimisi sorun etmiyor veyahut dikkate almıyor gibisinden konuştum.salim üstat sana sorunun giderilp giderilemeyeceği hakkında yardımcı olacaktır...

özellikle yaz aylarında karşılaşılan bir problem, ben salonda çalarken kulaklık girişini kapatıyorum, evde kullanırken de ya 5.11le kullanıyorum yada sesini fazla açmadan kendi hoparlörlerini kullanıyorum. sıkıntı olmuyor. bence bu durum tamir gerektiren bir mevzu değil, yok yere cihazı açtırmayın derim