YaMaHa oR700 V2 OcAk Güncellemesi ne zaman çıkcak

Cevap: YaMaHa oR700 V2 OcAk Güncellemesi ne zaman çıkcak

Yahu arkadaşlar Orhan arkadaşımız Do-Re'den ayrıldı diye güncelleştirmeler nasıl biter. Koskoca distribütor şirket bir kişiye bağlı değildir herhalde...
Ha tabii ki Orhan arkadaşımızın çok emeği oldu ancak kişiler geçici, kurumlar baki'dir.
Ayrıca güncellemeler bireceksede bunun 15 Ocak'tan önce duyurulması gerekirdi diye düşünüyorum.

arkadasıma katılıyorum bir an once bir acıklama yapılmasını bekliyoruz bunun daha onceden duyulması gerekirdi millet beklerken hayal kırıklıgına ugradı

or700tr v2 lerini kimse satmasın yakında bamba haber var deniyordu sanırım bomba buymuş :)
burası türkiye lafını her faturanın altına yazmak lazım bence, güvence yokdur sebep; burası türkiye :)

o bomba haber var diye ortalığıa yaygarayı salanı abi bence o adamdan itibaren başla bence yargılamaya. Bence aletini satmak isteyen satsın... Nasıl olsa yine alacak.

Güncelleştirmelere neden bu kadar takılınıldı onu anlamadım. Bu sitede binlerce materyal var or700 için, bu kadar çok alternatife ragmen eklenecek 3-4 ritm veya ses mi sizi mutlu edecek.

Kimse sana otur ses yaz veya ritm yaz demiyor ama olanları da bir zahmet azıcık uğraş da kendi zevkine ve çaldıgın bölgeye göre düzenleyiver be arkadasım.

Bir gece program da kaç farklı ritm ve ses kullanıyorsunuz. Hepsi zaten var bu sitede . Sağolsun ne sorduysak da hep cevapladılar. Ben hem do-re hem de buradaki ilgilenen arkadaşların yaptıklarından sonra "or700 kendi kaderine terkedildi " imasını çok büyük ayıp olarak değerlendiriyorum

salim abi çok haklısın ben satmayacağım ama ilerde v2 nin yanına bir tane daha v2 alacağım:)