Yamaha Orgları Görsel Eğitim Seti

• Konbuyu başlatan Dr.Salim
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 33
  • Görünümler : 10K

Dr.Salim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
-
Merhaba arkadaşlar...

Yamaha gösel eğitim seti çalışmalarıma başlamış bulunmaktayım. Ne kadar ihtiyaç var, insanlar ne derece ilgi gösterir bilemiyorum ama, bu video bir nabız tutma niteliğindedir.

Yamaha kullanın ya da kullanmayın, öneri ve eleştirilerinizi mutlaka bekliyorum.

Aşağıda örnek bir ders (deneme dersi) verilmiştir.

İşlediğim konu ise, tyros3 'e multisample yükleme ve yüklenen seslerin editlenmesi şeklindedir.

Buyurun HQ kalitede bir deneme videosu (110Mb).

Tyros3-sampleYukleme.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

Bu da kota sıkıntısı olanlar ya da bir ön bilgi edinmek isteyenler için kalitesi düşürülmüş verisyon (23Mb) :

youtubeversiyon.mp4 - 4shared.com - online file sharing and storage - download

Cevap: Yamaha Orgları Görsel Eğitim Seti

basarili bir calisma tebrikler salim iyiki varsiniz

teşekür ederrim. öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum

eline emeğine sağlık salim abi...

Emeğine sağlık Salim abi..Salim abi ses editleme konusunda macun denilen seslerin elde edilmesi hakkında bilgi verirsen şahsım adına sevinirim.Çalışmalarının devamını bekliyorum...

Emeklerine sağlık Salim üstad mutlaka çok yararlanacak arkadaşımız olacaktır..Bu arada sana Eskişehir FRT (Fırat Müzik) den Onur'un selamı var şu anda asker dün gece beraberdik bir programda...

W.A.slm vaaay bizim çırak onur askerden selam gönderiyoo :D

nerde şimdi o? armonide mi?

Evet Armonide Salim valla iyi yerde askerlik yapıyor kendini yetiştirmek için Armoni bulunmaz fırsat imkanlar gayet iyi ama çok yorulacak o ayrı mesele şu anda iki tonmaister var kış dönemi bolca turneleri olacak ama "ünlü isimlerle" çalışma fırsatı bulacak ;)

Or 700 kullanıyorum.Ama bakalım nasıl olacak.İleride inşallah iş sahibi olduğumda tyros alacam lazımda bulunsun.Paylaşım için teşekkürler. :D