Yamaha Orgları Görsel Eğitim Seti

• Konbuyu başlatan Dr.Salim
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 33
  • Görünümler : 10K
Cevap: Yamaha Orgları Görsel Eğitim Seti

Sevgili Salim kardeş,öncelikle değerli bilgi paylaşımları için seni kutluyorum ve eminim bu konuda herkes sana minnettardır.
Videonu izledim,Volüm düşük geliyor(volümlerim tavan) ,onun dışında herşey mükemmel,
Hoşcakal..

Değerli Adaşım
or 700 V2 yi alalı uzun zaman olmadı. Siz ve bu konuda yararlı döküman sunan tüm arkadaşlara candan teşekkür ediyor çalışmalarınızda ve işlerinizde başarılar diliyorum. Hep sağlıkla kalın. Salim Demiratar

Öncelikle bu güzel ve yararlı paylaşım için teşekkürler. Her ne kadar biz kullanamayacak olsak da (Tyroslar bu fiyatlarda olduğu sürece bizlerin alma şahsı pek yok...)bir çok kişinin işine yarayacak çok güzel bir kaynak. Eline sağlık. Sevgiyle kal.

Öncelikle bu güzel ve yararlı paylaşım için teşekkürler. Her ne kadar biz kullanamayacak olsak da (Tyroslar bu fiyatlarda olduğu sürece bizlerin alma şahsı pek yok...)bir çok kişinin işine yarayacak çok güzel bir kaynak. Eline sağlık. Sevgiyle kal.

Ruhi abicim bu sadece ufak bi sample yükleme dersiydi. Diğer derslerde tüm yamaha modellerini kapsayacak şekilde anlatım yapılacak...

Tyros3 'ün bi kaç farklı özeliği var or700den ya da a1000den....
geri kalan tüm özelikleri aynı sistematik olarak.

Anlatımlarımı genel olarak yapacağım ama tyros3 üzerinde aktaracağım.

Yani tüm PSR ve Tyros serisi ritimli modellerini kapsayacak.

Benim önerim tek bir video yerine konu başlıklarına göre ayrı ayrı yaparsanız daha kullanışlı olur diye düşünüyorum

Saygılar

Zaten tek bir video demedim ki abi :)

Bi player olacak, sol tarafında ders isimleri, 10'a 15'er dakikalık videolar halinde kategorize edilmiş şekilde hazırlanacak.

Salim kardeş zaten senin bu olayini uzun süredir beklemekteydim, or700 içinde mükemmel bir kaynak olmuş olucak, emegine saglik dört gözle beklicem kardeş

teşekkürler salim bey benim gibi klavye de amatör olan arkadaşlar içinde faydalı bilgiler içeriyor bu video

gözden kaçıranlar için günceldir.

Salim hocam eve gidince mutlaka indirip izlicem insallah psr a 300Tr V2 ile ilgilide bir video vardır :) Şimdiden emeğine sağlık...

Saygılar

Moderatör tarafında düzenlendi: