Yamaha psr A 2000 emo usb yardım

umutcanar

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha psr A 2000 v2 plus-ud -keman
Merhaba arkadaşlar emo usb aldım ama bir türlü klavyeme yükleyemedim bu usb içerisinde ritimler mi var yoksa seslerde mi mevcut bana yardımcı olabilirmisiniz yüklemem konusunda saygılar

Cevap: Yamaha psr A 2000 emo usb yardım

expansıon seti yüklemelisin nete emomüzik yaz orda açıklaması var yada a2000 dowland bölümüne bak soru cevapta vardır................

yükleme yapmana gerek yok direk usb yi tak kullan direk okuyor zaten

bende öyle yaptım olmuyo önce expansıon seti yüklemesi lazım,,,,

Merhaba arkadaşlar emo usb aldım ama bir türlü klavyeme yükleyemedim bu usb içerisinde ritimler mi var yoksa seslerde mi mevcut bana yardımcı olabilirmisiniz yüklemem konusunda saygılar

merhaba arkadaşım ekranın altında fonksiyon menüsüydü yanlış hatırlamıyorsam orada sayfanın en altında expansiyoon paket install var oradan emo müzik yazan dosyayı yüklüyorsun o kadar.Bende bugün aldım a2000 ve emo usb daha önce a1000 ve or700 kullandığım içinherşeyini biliyorum aşağı yukarı bu alet or700 den sonra çok yol katetmiş sound güçlenmiş stereo daha iyi ve en önemlisi emo usb aleti dehşet yapmış ben bu kadarını beklemiyordum aleti aldığıma acayip sevindim emonun drum kitlerine hayran kaldım ben bunlarla acayip ritim yazılır

merhaba arkadaşım ekranın altında fonksiyon menüsüydü yanlış hatırlamıyorsam orada sayfanın en altında expansiyoon paket install var oradan emo müzik yazan dosyayı yüklüyorsun o kadar.Bende bugün aldım a2000 ve emo usb daha önce a1000 ve or700 kullandığım içinherşeyini biliyorum aşağı yukarı bu alet or700 den sonra çok yol katetmiş sound güçlenmiş stereo daha iyi ve en önemlisi emo usb aleti dehşet yapmış ben bu kadarını beklemiyordum aleti aldığıma acayip sevindim emonun drum kitlerine hayran kaldım ben bunlarla acayip ritim yazılır

Ümit bey A2000 iniz hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ama birinin çıkıp kıral çıplak demesi lazım, o da yine ben olacağım. A2000 yada pa 600 almak için fikir danışanlara hep kasasından dem vurarak, plastik çöp falan demiştiniz. Bence ön yargılı olmamak gerekir. Zaman zaman bende aynı hatalara düşmüştüm. İnsan bazen soundunu dinlemeden, yorum yapabiliyor. yapmaması lazım. Şunu bilin en doğru seçimi yapmışsınız. Ben ilk alanlardandım emo usbli a2000 i, içindeki drum ve perc kitlerle çok daha iyi şeyler yapabileceğinize inanıyorum.

Tekrar hayırlı olsun..

Teşekkürler arkadaşlar emo usb yükledim ama bazı ritimler kötü bazıları iyi ama laet çok pratik kullanılabiliyor.

Saygılar

ketron temelli yalnız kaldı abi sen baya bişeyler yapıyodun kullanıcılara değişiklik oluyodu şu an bişey yapan çıkmaz :)

aynen katiliyorum emo ile alete ayak kol gelmis