Yamaha psr A 2000 emo usb yardım

Cevap: Yamaha psr A 2000 emo usb yardım

Ümit bey A2000 iniz hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ama birinin çıkıp kıral çıplak demesi lazım, o da yine ben olacağım. A2000 yada pa 600 almak için fikir danışanlara hep kasasından dem vurarak, plastik çöp falan demiştiniz. Bence ön yargılı olmamak gerekir. Zaman zaman bende aynı hatalara düşmüştüm. İnsan bazen soundunu dinlemeden, yorum yapabiliyor. yapmaması lazım. Şunu bilin en doğru seçimi yapmışsınız. Ben ilk alanlardandım emo usbli a2000 i, içindeki drum ve perc kitlerle çok daha iyi şeyler yapabileceğinize inanıyorum.

Tekrar hayırlı olsun..

fikrim değişmedi hala pa600 ve a2000 plastik çöp tuşe falan rezil o konuda görüşlerim aynı orgun tuşlarına bozulmasın diye yavaş yavaş basıyorum:D nerde o kalite malesef sx3000 çok ağırdı ve bende bel fıtığı var şu anda çok ağır bir şey kaldırdım 15 gün önce o yüzden hafif bir org gerekiyordu bk5 pa600 a2000 içinden a2000 nasip oldu ben malzeme kalitesine çok önem veririm ama alet kaliteli oluca ağır oluyor :( fakat a2000 in soundu ve teknolojisi hele emo usb çok iyi ve insan bir alet ne kadar iyi olursa olsun bir süre sonra aynı kaseti dinliyormuş gibi oluyor o yüzden arada değişiklik gerekiyor maddiyat elverdiği ölçüde.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Yamaha psr A 2000 emo usb yardım

yeni a2000 in hayırlı olsun ümit